ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

moje mišljenje je da si Adris praktički kupuje glasu u stalnom vjerovničkom vijeću. pošto Adris nece imati svojeg predstavnika, službeno, moguce da ce predstavnik ZABA-e glasati kako se dogovori sa Adrisom pa da se eventualno sa jos dva glasa izglasa povoljnija nagodba za vjerovnike

vrana vrani oči ne kopa
a po meni adris je odlićan igrač

Najviši skok Adrisa od 28. prosinca

AV se spasio sa hupz zahvaljujući AL
započeti poslovi u sloveniji stoje,stoje poslovi i u zgradama co u zagrebu a zašto je kupljena zgrada stare
pošte u dubrovniku kod hiltona a marjan u splitu nema novih vjesti pa sve započeto stoji
AV je ušao u spore poslove za koje ja više krivim države nego njega ali on zna više od nas a o špekulacijama ne ću.

i jos jedno pitanje. prije to nisam toliko pratio bar ne na ovoj temi; u kakvoj kombinaciji je Adris dobio dionice Jamnice? to nema nikakve veze sa izdanim jamstvima ili ima?

@joda

Na skupstini je receno kako je ADRS dobio dionice JMNC (preko 50%), KNZM (skoro 70%) i LEDOa (oko 5%) kao jamstvo za novce koje su im posudili. Uzmi ove postotke jako s rezervom proslo je skoro godinu dana od skupstine a ja pisem napamet imam negdje zapisane tocne brojeve

...

@joda

Na skupstini je receno kako je ADRS dobio dionice JMNC (preko 50%), KNZM (skoro 70%) i LEDOa (oko 5%) kao jamstvo za novce koje su im posudili. Uzmi ove postotke jako s rezervom proslo je skoro godinu dana od skupstine a ja pisem napamet imam negdje zapisane tocne brojeve

pitanje je koliko ce te dionice vrijedit kad se raspetlja to sa agrokorom…

@joda

pitanje je koliko ce te dionice vrijedit kad se raspetlja to sa agrokorom…
[/quote]

Najvjerojatnije 0. Zna li netko da li je Adris kao kreditor dobio isplatu 40% duga, ili su je samo dobili dobavljači i OPG-ovci (100%)?

Jel ima negdje obavijest kada će adris objaviti izvještaje,
Podravka će eventualne rezervacije za potraživanja prema društvima koncerna Agrokor uključiti u revidirane izvještaje koji će biti objavljeni do konca ožujka.

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADRS_stjecanje_otpustanje_2018__832018135147.pdf

Zamjenica predsjednika NO Adrisa i njen supružnik stekli dionica Adrisa kupnjom preko burze u vrijednosti ca. 1,5 milijuna HRK.
ADRS i ADRS2.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADRS_stjecanje_otpustanje_2018__832018135147.pdf

Zamjenica predsjednika NO Adrisa i njen supružnik stekli dionica Adrisa kupnjom preko burze u vrijednosti ca. 1,5 milijuna HRK.
ADRS i ADRS2.

lp

eliti adrisa to paše štelaju u firmi sve kak njima paše.
AV je prvo obskrbil sebe sada je to podjelil s djecom pa svi pomalo kupuju a tako i čelnici firme i njima
tako paše do penzije. Zobaju po malo i nakupit će se kroz 20/30 godina a već imaju puno.Plače su im super da mogu kupovati dionice a adris ih može nagraditi i sa dionicama kroz bonuse i vladaš firmom kao da si gazda a nisi.Statut i pravilnik su takvi hebiga a AV je sve sporiji i netransparentniji.Što se tiče
agrokora i ima nekih razloga jer se stvari mijenjaju pa bi se tek izjavama sve zakompliciralo.

Pa kupuju s očekivanjem da će vrijediti više i da će davati solidan prihod (pogotovo kad se radi o P seriji).
Zašto bi inače kupovali?
A ako to očekuju, onda valjda ne planiraju upropastiti firmu.

kupuju s očekivanjem da će to prodati trezoru

Status Quo: Roll Over Lay Down

A trezor ima običaj kupovati od zaposlenika po cijenama znatno većima od tržišne.
How yes no.

New Report

Close