moje mišljenje je da si Adris praktički kupuje glasu u stalnom vjerovničkom vijeću. pošto Adris nece imati svojeg predstavnika, službeno, moguce da ce predstavnik ZABA-e glasati kako se dogovori sa Adrisom pa da se eventualno sa jos dva glasa izglasa povoljnija nagodba za vjerovnike
vrana vrani oči ne kopa
a po meni adris je odlićan igrač
AV se spasio sa hupz zahvaljujući AL
započeti poslovi u sloveniji stoje,stoje poslovi i u zgradama co u zagrebu a zašto je kupljena zgrada stare
pošte u dubrovniku kod hiltona a marjan u splitu nema novih vjesti pa sve započeto stoji
AV je ušao u spore poslove za koje ja više krivim države nego njega ali on zna više od nas a o špekulacijama ne ću.
i jos jedno pitanje. prije to nisam toliko pratio bar ne na ovoj temi; u kakvoj kombinaciji je Adris dobio dionice Jamnice? to nema nikakve veze sa izdanim jamstvima ili ima?
Na skupstini je receno kako je ADRS dobio dionice JMNC (preko 50%), KNZM (skoro 70%) i LEDOa (oko 5%) kao jamstvo za novce koje su im posudili. Uzmi ove postotke jako s rezervom proslo je skoro godinu dana od skupstine a ja pisem napamet imam negdje zapisane tocne brojeve
@joda
Na skupstini je receno kako je ADRS dobio dionice JMNC (preko 50%), KNZM (skoro 70%) i LEDOa (oko 5%) kao jamstvo za novce koje su im posudili. Uzmi ove postotke jako s rezervom proslo je skoro godinu dana od skupstine a ja pisem napamet imam negdje zapisane tocne brojeve
pitanje je koliko ce te dionice vrijedit kad se raspetlja to sa agrokorom…
pitanje je koliko ce te dionice vrijedit kad se raspetlja to sa agrokorom…
[/quote]
Najvjerojatnije 0. Zna li netko da li je Adris kao kreditor dobio isplatu 40% duga, ili su je samo dobili dobavljači i OPG-ovci (100%)?
Jel ima negdje obavijest kada će adris objaviti izvještaje,
Podravka će eventualne rezervacije za potraživanja prema društvima koncerna Agrokor uključiti u revidirane izvještaje koji će biti objavljeni do konca ožujka.
Zamjenica predsjednika NO Adrisa i njen supružnik stekli dionica Adrisa kupnjom preko burze u vrijednosti ca. 1,5 milijuna HRK.
ADRS i ADRS2.
lp
http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADRS_stjecanje_otpustanje_2018__832018135147.pdf
Zamjenica predsjednika NO Adrisa i njen supružnik stekli dionica Adrisa kupnjom preko burze u vrijednosti ca. 1,5 milijuna HRK.
ADRS i ADRS2.
lp
eliti adrisa to paše štelaju u firmi sve kak njima paše.
AV je prvo obskrbil sebe sada je to podjelil s djecom pa svi pomalo kupuju a tako i čelnici firme i njima
tako paše do penzije. Zobaju po malo i nakupit će se kroz 20/30 godina a već imaju puno.Plače su im super da mogu kupovati dionice a adris ih može nagraditi i sa dionicama kroz bonuse i vladaš firmom kao da si gazda a nisi.Statut i pravilnik su takvi hebiga a AV je sve sporiji i netransparentniji.Što se tiče
agrokora i ima nekih razloga jer se stvari mijenjaju pa bi se tek izjavama sve zakompliciralo.
Pa kupuju s očekivanjem da će vrijediti više i da će davati solidan prihod (pogotovo kad se radi o P seriji).
Zašto bi inače kupovali?
A ako to očekuju, onda valjda ne planiraju upropastiti firmu.