ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko danas ruši na P-a.
Ne znam kojom logikom se vodi, jer znamo da će izvješće biti dobro kao i ono za prvih 9.mj.
Dakle čemu sad prodavati, imamo novog povjerenika za Agrokor tako da će se sad Zse opet smiriti i sve opet krenuti gore.

A netko danas i kupuje, to zapravo i je burza.

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

prvo da čestitam prodavačima koji nisu htjeli prodati trezoru po 440 kuna pa sada prodaju po 420 a čestitam i trezoru tj.MM što su plaćali po 440 a to nisu branili pa su u 20 dana uspjeli spušiti 5 mil. kuna.
to stvarno treba znati jer to nisu uspjeli ni ovi na todexu.
sutra izlazi izvješće i sada nema nikakve napetosti jer je burza korigirala cijenu za 100 kuna dolje(520-420) što pokriva maximalni gubitak na Agrokoru od 2 milijarde.znači sve manje od toga i što se uspije izvući može samo podići cijenu.

nemojte se zaletavati u ask dok nam renči i plavi01 ne objasne logiku i pozadinu trasakcije

Ono si napisala 5.2. Danas je 25.2.2018.
A kako ce biti za 1 mjesec, opet cu te podsjetiti 🙂
[/quote]

o čemu se tu radi pojma nemam
[/quote]
piše da je CO dala 180mil
Agrokoru
+mlrd pa dobro su
spušili
[/quote]
ponavljam,o čemu se tu radi pojma nemam što to pisanje ima s plavi01

Možda samo pritisak prije izvješća, kao na Atgr na 880 neki dan npr., a onda izbace odlično izvješće!

Možda samo pritisak prije izvješća, kao na Atgr na 880 neki dan npr., a onda izbace odlično izvješće!

Strašan gubitak. 260 mil netto.

http://zse.hr/UserDocsImages/financ/ADRS-fin2017-4Q-NotREV-K-HR.pdf

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ide…
Ispod 400…
Prerano sam kupio… Srećom samo par komada…

Nema više cigara.
Ribe i osiguranje, nije to to.

Ali treba vidjeti o čemu se radi.
Koje stavke su izletjele.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Piše u izvješću da nije sve konsolidirano, pa u nekonsolidiranom izvješću je prihod za 4Q 2018.
32 milijuna HRK a prošle godine u istom razdoblju je bio 371 milijun HRK ??
Izgleda da nedostaje dosta toga, vidim da je upravo Croatia osiguranje izbacila ogromno povećanje dobiti ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Serislav

Osiguranje, nije to to, a nego što je, pogledaj cros

Zahtjeve za prijateljstvom odobravam ali ne odgovaram na pp.

Da … CROS u zadnjem kvartalu 2016. gubitak 8 milijuna HRK, a 2017 dobit ca. 33 milijuna HRK…. nema logike ..
Treba čekati godišnje izvješće dok se sve konsolidira ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close