ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ne znam čemu pritiskaju toliko R-A, još neki dan je bid skidao sve po 515?

Izvješće će biti očekivano dobro, dividenda također, a stvari s Agrokorom se vidimo intenzivno nastoje riješiti vrlo dobro za Adris.
Tako da je cijena zapravo trebala ići prema gore.

Ne znam čemu pritiskaju toliko R-A, još neki dan je bid skidao sve po 515?

Izvješće će biti očekivano dobro, dividenda također, a stvari s Agrokorom se vidimo intenzivno nastoje riješiti vrlo dobro za Adris.
Tako da je cijena zapravo trebala ići prema gore.

Pa to je standardno na svim blue chip dionicama ili fondovskim dionicama traje cijedjenje dokle ima prodavaca kad vise ne ide onda ide dizanje zato na ovakvim dionicama treba imat strpljenja.

Ignore : renči

Ne kužim….zašto ovo pada a todex i druge dionice rastu?
Pa di je logika u svemu tome?

MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.

Mozda zato sto je adris / cros pogubio stogod imovine ?

Status Quo: Roll Over Lay Down

Znaci po tome todex je dobio imovine kad on raste je si mu ljepo pametno objasnila.

Ignore : renči

Znaci po tome todex je dobio imovine kad on raste je si mu ljepo pametno objasnila.
[/quote]
Ti mora da se šališ ? Dovoljno je usporediti todex 2 / 2017 i danas. Dobitak na imovini todexa je statisticka pogreska. Jedino ako ne ulazes od danas do sutra.

izgleda da će svi morati pomoći, za početak dioničari HUPZ svakom po 1000 kuna minimalno manje u javnoj ponudi i eto uštede oko 200 mil. ipak su oni sada dio iste familije pa bi bio red da budu solidarni.to njima nije puno a drugome će pomoći i bolje će se nakon toga osjećati.

Nije dosta 200 miliona kuna 🙂 Trebalo bi jos pripomagati. Nedostaje jos vise od 1, 5 milijarde.

i ti ga brate pretjera sa iznosom ,svaki put dodaš po par stotina milijuna kao naše komšije broj žrtava u logoru za 2.svj. rata.
ali dobro imamo pokriće jer si isto napravila na HUPZ koji si procijenila na više od 2 milijarde a Adris će ga kupiti za 600-800 mil. pa će tu profitirati.

i ti ga brate pretjera sa iznosom ,svaki put dodaš po par stotina milijuna kao naše komšije broj žrtava u logoru za 2.svj. rata.
ali dobro imamo pokriće jer si isto napravila na HUPZ koji si procijenila na više od 2 milijarde a Adris će ga kupiti za 600-800 mil. pa će tu profitirati.

OMG ! Adris daje ZA MANJE OD 50 % hupza 600 do 800 miliona. Tako da su procjene hupza puno blize 2 milijarde nego ovim vasim racunicama.

A racunica adrjsovog gubitka kapitala je : 1, 2 milijarde adrisove posudbe, + 200 00 miliona rezervacija za tdr tj BAT + jos nepoznati gubitak cros. A to s cros je vjerojatno vise od 300 miliona kuna. Za cros nisam sigurna moze biti vise ili manje.
S tom racunicom gubitka adrisovog kapitala dokazimo do blizu 2 milijarde koje su nestale u agrokoru. To je vise od 100 kuna po dionici.

Ja se uopce cudim kako vi ulazete u dionice.
Npr ako kupujete adris zasto ga kupujete ? Sto ocekujete ?

OMG ! Adris daje ZA MANJE OD 50 % hupza 600 do 800 miliona. Tako da su procjene hupza puno blize 2 milijarde nego ovim vasim racunicama.

A racunica adrjsovog gubitka kapitala je : 1, 2 milijarde adrisove posudbe, + 200 00 miliona rezervacija za tdr tj BAT + jos nepoznati gubitak cros. A to s cros je vjerojatno vise od 300 miliona kuna. Za cros nisam sigurna moze biti vise ili manje.
S tom racunicom gubitka adrisovog kapitala dokazimo do blizu 2 milijarde koje su nestale u agrokoru. To je vise od 100 kuna po dionici.

Ja se uopce cudim kako vi ulazete u dionice.
Npr ako kupujete adris zasto ga kupujete ? Sto ocekujete ?
[/quote]

Očekujem solidnu dividendu, svake godine malo veću, i čim skoriju promjenu Uprave. Ako ništa, priroda radi za nas…. Čim upravljanje preuzme makar osrednji management, vrijednost tvrtke raste za duplo.

Ovo je super firma pa ce i dionice biti super.
Firma investira pametno i ima brdo casha.
Agrokor ce prezivjeti pa da i otpisu sve.
Ipak, ja ocekujem preuzimanje barem jedne firme.
Bilo bi idealno da to bude Belje.

New Report

Close