ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

E sada je Adris turizam uz Dubrovnik i Zgb nesto posve drugo.

Aha … znači tjednima se drukalo na forumu i danas se kupilo … ajde ..
Jel će te nas sada poštedjeti nebuloza ?

lp
[/quote]
Ne kupujem dok se ne vidi sto ce biti s agrokorom jer im visi vise od milijardu kuna .
Ali ovo je dobar potez. Samo da se maknu novci od tate Ante. I barem nece imati povrat na 40 godina.
I dalje je upitno : Agrokor, upravljanje i neracionalno i promaseno investiranje. Ovo je malo popravilo situaciju.

Status Quo: Roll Over Lay Down

A koje su to atraktivne nekretnine, osim jedne. One u Praskoj? Pa nece raditi hotel od 18 soba.

CO ima i zgradu (poveću) u Miramarskoj

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

A koje su to atraktivne nekretnine, osim jedne. One u Praskoj? Pa nece raditi hotel od 18 soba.

CO ima i zgradu (poveću) u Miramarskoj
[/quote]

A nasuprot nje Lekin hotel International?

A vi inače mislite da se poslovne zgrade ono, čarobnim štapićem i minimalnim ulaganjem pretvaraju u hotele?

Ne znam koliko će biti soba na kraju, ali hotel neće biti samo zgrada na uglu nego i ona do nje u kojoj su Diners, HPB i onih par lokala u prizemlju. Izvana ostaju kako jesu a iznutra se spajaju, valjda zato i traje toliko dugo cijela priča.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Iako je ovo sa dubrovnikom i zagrebom strateski odlicno ipak dok ne vidimo koliko je to placeno nista ne znamo. Mozda je opet povrat na 40 i nesto godina. Iako sumnjam. Lijepo ce se oni dogovoriti kakvu ce ponudu za javnost dati.
U svakom slucaji bolje da je to kupio Adris nego Falkensteiner.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Ne znam koliko će biti soba na kraju, ali hotel neće biti samo zgrada na uglu nego i ona do nje u kojoj su Diners, HPB i onih par lokala u prizemlju. Izvana ostaju kako jesu a iznutra se spajaju, valjda zato i traje toliko dugo cijela priča.
[/quote]

Da, samo ako riješe vlasničke odnose do kraja.

[/quote]

Adris na Jelačić plac dovodi brend Marriott?

U svakom slucaju korak naprijed bolje nego novac na racunu, s druge strane ne sumnjam da je ante to preplatio taj ne voli nista preplacivat.Ovo je s druge strane dobro sta napokon ce imat turizam i zimi nego da se sve orijentira na ljetnju sezoni na taj nacin se smanjuju rizici te osigurava ravnomjerniji cash flow tokom svih razdoblja pa bi rupa od maistre zimi trebala bit jos manja, a mozda se postignu i nekakve ustede radi mogucih sinergija.

Znaci sada Adris preuzima upravljanje te je pitanje sta je sljedeci potez, prvo mislim da nemaju nikakvu ovbezu za preuzimanje jer dionice nisu promjenile vlasnika isti vlasnik je pravna osoba oni su preuzeli vlasnistvo nad tom pravnom osobom pa ne vidim po tome kako mogu imat obvezu za preuzimanje, drugo sad se postavlja pitanje da li ce ponudit neku cijenu za preuzimanje, mozda i hoce ali mi se ne cini da ce oni tu cijenu ponudit vecu nego sta je na trzistu i ako ponude.Druga realnija opcija mi je povecanje temeljnog kapitala cime bi mozda pokusali steci veci udio tesko je reci ostaje da vidimo u svakom slucaju pomak naprijed jos da se stvari pomaknu s triglavom onda bi to bila lijepa prica medjutim to je iz danasnje perspektive tesko dostupno.U svakom slucaju od ove godine hupz dolazi prvi, pa park pa onda split tako da ima razloga ocekivat lijepi rast dobiti u narednom razdoblju.

Ignore : renči

Pravi i najveći dobitnici ovog povezivanja bit će dioničari Adrisa

Nije valjda da Ante ne zna kud bi sa silnom poklonjenom lovom pa ide sve investirati u turizam,granu sa malim povratom.
Pa Hupz je na Zg trzištu uglavnom a tamo već dolazi do pregrijavanja ako već nije došlo.

Najbitnija stvar koju treba primijetiti je da lova kojom je ovo kupljeno NIJE bila valuirana u cijeni ADRS dionice (kao ni većina njenog ostatka).
Efektivno, kupac ADRS dionice dobiva HUPZ besplatno.

Najbitnija stvar koju treba primijetiti je da lova kojom je ovo kupljeno NIJE bila valuirana u cijeni ADRS dionice (kao ni većina njenog ostatka).
Efektivno, kupac ADRS dionice dobiva HUPZ besplatno.

Efektivno sam nepovratno izgubio 10 sekundi života čitajući ovaj komentar.

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju/prodaju predmetnih dionica.

New Report

Close