ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo još malo za rekapitulaciju svega,sada se pita zašto je država uopće to tako rješavala kada ćemo ipak
to i mi/svi plaćati
http://www.seebiz.eu/porezni-obveznici-ipak-ce-vracati-agrokorove-dugove/ar-170014/
ramljak i ostali će dobro zaraditi svi ostali su .ušiona

Ovo je zapravo kap u moru naspram svih mogucih tuzbi nakon sto prode nagodba…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

@all
a kaj ste mislili? ali ako vec moramo svi, nek onda plati i Ramo skupa sa svojim lesinarima.

Renci pa treba im love, zato smanjuju pozicije valja opremit privatne apartmane,ide nova sezona,brzo ce i Uskrs,turisti im dolaze….zato prodaju treba im lova,valja platit mestre.
Daj ti nama ,ako nesto znas ili si nacula(o) to
otvoreno kazi,a ne ovako na deset stranica drobis jedno te isto.Nekako mi se sve cini da bi ti htjela probudit sumnju,stvorit paniku i domoc se jeftinije udjela.
I ja bi.

Ovo jos ne kupujem. Niti u ludilu. Na 10 stranica pise samo jedno, a to je : pokrali su vas tata ante i ivca. Najbolje da ante v. nije godinama znao kako todoric u knjigama vodi preko milijardu kuna koje je dobio od adrisa. Nije valjda da to vjerujete ? Dao mu je ante te novce zauvijek. A po dogoviru traziti ce povrat tek ako agrokor ne bude ivcin.
Ostali dionicara o tome nisu znali. Izvjesca su sf.

A o prvih 10 koii izlaze, jer moraju opremiti apartmane, mogu samo reci da po kolicini novca kojega povlace iz adrisa radi se o neboderima s apartmanima 🙂

Status Quo: Roll Over Lay Down

http://www.seebiz.eu/clanice-agrokora-udovoljit-ce-zahtjevima-kbz-a-za-postavljanje-zahtjeva-za-naknadu-stete/ar-170060/

Strah ih je sazvat skupštine jer bi svega bilo.

Paulie, 29.01.2018. u 18:16
Uprave Belja, Zvijezde, PIK Vinkovaca i Vupika donijele su odluke kojima se udovoljava tim zahtjevima KBZ-a te će se postaviti zahtjevi za naknadu štete, ali bez sazivanja glavnih skupština.
Ističu ujedno i da za te tvrtke nije nastupila šteta niti zbog jamstva koje su te tvrtke ranije dale, kao niti zbog ugovora o najstarijem kreditu (roll-up), već su one tim kreditom dobile potrebnu likvidnost za nastavak poslovanja.

Pazite izjava, ovo sve treba goniti u Remetinac.

Ovim izjavama korumpirane uprave kupuju svoju slobodu. STRAŠNO !

S tom milijardom cemo jos vidjeti sto ce biti,ti pises kao da je Adris bankrotirao kao Agrokor i to se sakriva.Sto se tice povlacenja imas info tko je prodao ova 83mil. od neki dan,tko je iza skrbnickog ?Bila je veca transa kad je Cuccurin prebacio dionice u Mon Perin, o kakvom vece povlacenje ti zboris?Vlahovic stalno kupuje ,a dokupljivala je nesto i Marica Sorak-Pokrajac.

KBZ bu naplatil svoje,adris svoje i tako redom,ramljak i co.svoje
todorić ne bu platil ništ jer veli nema ni dinara pa ispada da nije ni ništ dužan a u zatvor neće jer bu propjeval
http://www.seebiz.eu/clanice-agrokora-udovoljit-ce-zahtjevima-kbz-a-za-postavljanje-zahtjeva-za-naknadu-stete/ar-170060/

a od kud novci za to sve platiti
znate kaj smo govorili za vrijeme socijalizma kad ni bilo novci da tvornice prodamo nekim gazdama a onda su postavljali pitanje a gdje će raditi radnici a odgovor je bil pa kod novog gazde u ovom slučaju niko niš nebu platil za novi agrokor a HDZ bi rekel: idemo dalje

@Paulie
ma kaj ce sastancit, gube vrijeme samo. Nek su oni ovo pokrenuli, čim prije to bolje

S tom milijardom cemo jos vidjeti sto ce biti,ti pises kao da je Adris bankrotirao kao Agrokor i to se sakriva.Sto se tice povlacenja imas info tko je prodao ova 83mil. od neki dan,tko je iza skrbnickog ?Bila je veca transa kad je Cuccurin prebacio dionice u Mon Perin, o kakvom vece povlacenje ti zboris?Vlahovic stalno kupuje ,a dokupljivala je nesto i Marica Sorak-Pokrajac.

Prodavao je mirovinac, a glede cuccurina zasigurno zna sto se zbiva, kao sto je vlahovicu jedinom u interesu sto niza cijena pa i dokupljuje.
Ne nije Adris kao Agrokor, nije i nece bankrotirati ali 1. Mogao Adris bi znatno bolje raditi 2. Izvjesca ne odrazavaju pravo stanje stvari i nema dovoljno informacija 3. Novce koje je adris dzrao na racunu za sada je pogresno investirao 4. O rastu 20 % godisnje nema govora 5. Ne ulazem u firme nego u dionice i zanima me samo cijena dionice, a kada netko dekapitalizira firmu za preko 1,2 skoro 1,3 milijardi kuna zasigurno se nece odraziti pozitivno na cijenu dionice 6. Potreban je oprez jer ne znamo da li je to sve od pogresnih investicija, a u izvjesca se ne mozemo pouzdati
7. Ne vjerujem da vlahovic nije znao da je novac koji je dao agrokoru zapravo agrokor i izvjesca ugradio kao svoj 8. Mislim da je sve ovo prethodni dogovor agrokora i vlahovica i to ce se ldraziti i odrazava se na cijenu dionice i nikada agrokor nije mislio vratiti dane mu novce, a koje su vase dividende

Dok nam renči piše pamflete protiv Vlahovića evo nam transakcije po 498 kuna, redovna dionica – 5 300 komada prošlo.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Market maker ili vlahovic 🙂

Po vama plavi ke trebala biti blize 700 kuna nego 500. Znate i sami cemu ste se nadali i ovdje pisali. U adrisu ste od 2015 najmanje. Puno sre zaradili vidim. 0Ali i vi ste blaga ovcica osisana i divite se svome pastiru i izostaloj dobiti na ulaganje samo neka je anti i ivci dobro.

Ja bih isto volio da je cijena dionice veca,ali da je Vlahovic poklonio Todoricu 1,3mlrd kn cisto sumnjam,to je bila investicija koja je trebala kroz nekakvu kamatu donijeti zaradu,sada se to izjalovilo i treba spasiti sto vise.Kazes da mu je poklonio nase dividende,pa Ante ima preko 1-1.5 mil. dionica,znaci izbio je i sebi svjesno cca.30 mil. kn iz dzepa samo kroz dividendu,ne znam bas.Znam ja da su oni prijatelji,ali sluzba je sluzba ,a druzba druzba, osim ako nije preveslao i prijana.Shvacam ja sto ti govoris,ali isto ne bih dizao toliku paniku.

New Report

Close