Necu ulaziti u prognoziranje raspleta oko kredita za Agrokor jer je ocito sve moguce, ali me zanima kakvom tocno logikom neki od vas ulazu u dionice? Kako vam je Adris prije godinu dana bio dobar i niste ga prodali, a danas ga prodajete nakon sto je cijena dionice pala za 1.65 milijarde kn od pocetka lex agrokora sto je za 500 milijuna kn vece od iznosa danog kredita Agrokoru?
Kako tocno Adris sada vrijedi 500 milijuna manje od proslogodisnje procjene cak i u slucaju da se u tom trenutku u potpunosti otpise taj kredit?
Ne morate ni odgovarati na pitanje, imate pravo na svoje odluke, samo eto pozivam na to da se odmaknete svi korak unazad da dobijete bolju siru sliku, malo bolju perspektivu i prestanete pisati o tom kreditu kao da o tome ovisi Adrisova buducnost.
1. CROBEX je bio na 2200 bodova sad je na 1870
2. Postoji strah da je izlozenost prema Agrokoru jos i veca
3. Nepoznanica je sto pise u ugovoru s BAT-om, jesu li nastale neke obveze za ADRIS
4. Nepovjerenje prema Upravi
Priznaju vuse od 1,2 milijarde..blize puno blize 1,3 milijarde a to he oko 85 kn po svakoj dionici…ali biti ce toga vise
Rezervacije dodstne su za tdr..
Opet ponavljate nesto sto je ugradjeno u sadasnju cijenu… moze bit samo veca ako rasplet s agrokorom bude povoljniji… a ako ne, vec je i vise nego ugradjeno u sadasnju cijenu… hocete sad ponovo opet to ponavljat ko papagaj? E onda cu ja svaki put pisat odgovor…
Priznaju vuse od 1,2 milijarde..blize puno blize 1,3 milijarde a to he oko 85 kn po svakoj dionici…ali biti ce toga vise
Rezervacije dodstne su za tdr..
Opet ponavljate nesto sto je ugradjeno u sadasnju cijenu… moze bit samo veca ako rasplet s agrokorom bude povoljniji… a ako ne, vec je i vise nego ugradjeno u sadasnju cijenu… hocete sad ponovo opet to ponavljat ko papagaj? E onda cu ja svaki put pisat odgovor…
[/quote]
Kako je divno imati stado ovakvih ovčica 🙂
Pitome i lako se sisaju. 🙂
vidim da pojedinci vise na ovoj temi svaki dan od jutra do kasno u noć da bi nas neuke osvijestili kako smo krivo uložili pare i sada oni brinu našu brigu i zbog toga im trpi njihov privatni život ,obitelj,žena ,djeca,druženje s prijateljima i spremni su se svega odreći kako bi nama pomogli.to su novi junaci našeg doba i hvala im na tome ali ipak sačuvaj nas bože lažnog dušebrižništva jer se iza toga krije osobni razlog i korist. kako se kaže – ne laje pas radi sela nego radi sebe.
Adris Grupa uspjela je u postupku osporavanja pod upitnik staviti 10 milijardi kuna tražbina
ako adris podnese tužbu i agrokor ode u stečaj što će naplatiti iz stečaja ? jer adrisov kredit nije sporan na
sudu
Adris Grupa uspjela je u postupku osporavanja pod upitnik staviti 10 milijardi kuna tražbina
ako adris podnese tužbu i agrokor ode u stečaj što će naplatiti iz stečaja ? jer adrisov kredit nije sporan na
sudu
O kojoj tuzbi govoris
sudu
O kojoj tuzbi govoris
[/quote]
o tužbi kao mogućnosti do koje vjerujem da neće doći ako adris ne će biti zadovoljan nagodbom/rješenjem u daljnjem postupku odnosno ako se ne ispoštuje do sada službeno predstavljeno.Rješenje i abcd razredi
Renci pa treba im love, zato smanjuju pozicije valja opremit privatne apartmane,ide nova sezona,brzo ce i Uskrs,turisti im dolaze….zato prodaju treba im lova,valja platit mestre.
Daj ti nama ,ako nesto znas ili si nacula(o) to
otvoreno kazi,a ne ovako na deset stranica drobis jedno te isto.Nekako mi se sve cini da bi ti htjela probudit sumnju,stvorit paniku i domoc se jeftinije udjela.
I ja bi.
evo još malo za rekapitulaciju svega,sada se pita zašto je država uopće to tako rješavala kada ćemo ipak
to i mi/svi plaćati
http://www.seebiz.eu/porezni-obveznici-ipak-ce-vracati-agrokorove-dugove/ar-170014/
ramljak i ostali će dobro zaraditi svi ostali su .ušiona