Izašla sam iz papira sa početka afere, nije mi se zamislite…, sviđao odnos Uprave prema dioničarima.
Gledam sada ovo, nije li za dioničare bolje da su podijelili 5 kn po dionici gotovine ?
Ili se mali ne računaju.
Izašla sam iz papira sa početka afere, nije mi se zamislite…, sviđao odnos Uprave prema dioničarima.
Gledam sada ovo, nije li za dioničare bolje da su podijelili 5 kn po dionici gotovine ?
Ili se mali ne računaju.
Cijena je otišla 5kn gore
Lijepa brojka za buduću dodjelu upravi. 🙂
Otkupljeno po 440kn ,sad ce to Ante otkupit od Adrisa po 340kn, uknjizit na kceri u podjednakom omjeru da se zakon postuje i ajmo dalje.Sitnozubani ce dobit dividendu i nek raste cvece u nase preduzece.
S obzirom da stalno dokupljuje,njemu kao vodecem pojedinacnom dionicaru i ne odgovara rast cijene dionice,jeftinije mu je kupovat po 300kn nego po 700-800kn.
Kladio bih se da ce cijena otklizat i ispod 400kn u periodu kad on bude spreman za otkup da mu se smanji prosjecna vrijednost dionice u prethodnom razdoblju.
Jbg,sto je dozvoljeno Jupiteru,nije i volu.
Pa ja bas nisam nešto siguran da će Ante kupovati povlaštene? Sto će mu one?
Njih je ljepše drzati sok se ne nakupi ih dovoljno ili čak dijeliti, prema zaslugama.
Ovo je upravljanje dostojno jednog Agrokora.
Ziđu hotel Park. Najljepsi hotel na svijetu. Ponose se tim. A EBITDA, R and D, revenue..To je nebitno jer sami su sebi dovoljno bogati. Financijskim topom kojega imaju ( pardon – su imali ) grade eksentricna neprofitabilna zdanja, poklanjaju novce podobnima, uspjesno unistavaju osiguranje kojemu pada market share. Nije za guske sijeno. Za Hrvate su apartmani.
Proširuje se BAT-ova regija Adria, vođenje preuzeo novi generalni direktor
BAT je jedan od najvećih privatnih investitora u Hrvatskoj i kontinuirano investira u sve dijelove biznisa, najviše u proizvodnju u Kanfanaru. Ukupan iznos ulaganja u Kanfanar ove godine doseći će 40 milijuna eura. Zahvaljujući uspješnom pozicioniranju tvornice u Kanfanaru unutar globalnog sustava BAT-a, BAT je danas jedan od najvećih domaćih izvoznika, s udjelom izvoza od 80 posto ukupne proizvodnje i planom povećanja tog udjela do kraja ove godine na preko 90 posto. Od akvizicije TDR-a BAT je povećao ukupan broj zaposlenih u svim dijelovima poslovanja za 7 posto, pa sada u hrvatskom dijelu BAT-ove regije Adria ukupno radi 1650 ljudi.
Primjer kvalitetne prodaje firme tj. društveno odgovornog poslovanja….kad se menadžment ne vodi isključivo interesom 1 ili 2 kune veće dividende po dionici….
A kakve veze ima BAT sa Adrisom ?!
Usporedba BAT sa Adrisom je kao traktor sa svemirskom letjelicom. I jedno i drugo su vozila.
Gdje su novci od prodaje BAT ?
U Agrokoru ?
Zar ne vidite da ste unistili oko cetvrtinu kapitala. A i jos cete. Tek ste krenuli.
Koji ce biti EBITDA hotela park i maistre u usporedbi sa RIVP ili PLAG ?
Sto se dogadja sa croatiom ?