Firma krcata cashom se nece predati samo tako! Jasno je sto zele! Ajmo Ramo. Izjasni se
[/quote]
Čekamo ga. Zna 16 koraka unaprijed kao USA političari.
Firma krcata cashom se nece predati samo tako! Jasno je sto zele! Ajmo Ramo. Izjasni se
Čekamo ga. Zna 16 koraka unaprijed kao USA političari.
Naravno majstore
Kad se popunjava onaj Obrazac ponude za prodaju dionica izdavatelja sto ide u u polju pod rednim brojem 2. Podatci o investicijskom drustvu koje zastupa prodavatelj
Jel se to uopce treba popuniti ili tu idu podatci o mom Agram Brokerima ili o INTERKAPITAL?
Na kraju nista ni od ovog čuda.
Tko je uvalio svoje po 450-452 prosli tjedan, super je prosao.
Tko je čekao do danas da blok prodje po puno većoj cijeni, nije dočekao……
Nisu potrosili plan jer su imali ponudu za vise, ono sta je zanimljivo da nije prosao ni jedan blok redovne dionice vec samo povlastene, s druge strane s obzirom da nisu skroz ispunili plan ocito je ovaj broj dionica ponudjen po 440, a da ostali dio do 470 uopce nije bio ponudjen, jer s obzirom da je raspon bio do 470, a da nisu ispunili plan bilo bi logicno da bi kupili i dionice po vecoj cijeni da su bile ponudjene, osim ako kasnije ne prodje jos koji blok ako je moguce.
ADRS-R-A vidim stoji nalog na prodaji 550 kn, hoće li ga tu poklopiti ili će se držati zadanih cjenovnih okvira uskoro ćemo vidjeti.
Ja sam pokusao prodati, slao sam eMail Agram Brokerima i vratili su mi ovo:
Poštovani,
Obzirom da će transakcija biti provedena na uređenom tržištu kao blok transakcija, sukladno pravilima Zagrebačke burze minimalna veličina blok-transakcija mora iznositi 2.000.000,00 HRK. Obzirom da nalog za prodaju može biti unesen u sustav s iznosom koji je veći ili jednak 2.000.000 kuna, nažalost ga nismo u mogućnosti zaprimiti. Iako obavijest od strane društva Adris predviđa da se nalozi na prodaju mogu unijeti u sustav i kao skupna ponuda od strane istog investicijskog društva za više klijenata gdje zbroj ponuda ne smije biti manji od 2.000.000,00 HRK, Agram brokeri sukladno uopćim uvjetima poslovanja nisu u mogućnosti unositi skupne naloge. Također do današnjeg dana od strane klijenata nije bilo interesa za prodaju navedenih dionica koji bi zadovoljio uvjete navedene u obavijesti, tako da i s te strane nažalost nismo u mogućnosti zaprimiti Vaš nalog.
Za sva dodatna pitanja stojim na raspolaganju.
Hvala na razumijevanju i lijepi pozdrav,