ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zašto bi uopće pala na 400?

Stigla obvezujuća ponuda za hotelsku tvrtku Jadran Crikvenica, nude nešto više od početne tražene cijene

evo nam Jadrana

Zašto bi uopće pala na 400?

Zašto ne bi? U zadnjih mjesec dana je cijena znala padati i do 410 po pojedinim trgovanjima, a to je samo 2.5% iznad 400. U zadnjih tjedan dana se cijena promijenila za 30 Kn, znači ima volatilnosti pa nek samo jedan veliki odluči izaći ode cijena na 400. Ja imam vremena čekati, a ADRS mi je velika ljubav…

2000 dionica ADRS-P-A po 417 u CCL. Ja ulazim na 400.

Hoće li biti već napokon po 400??
[/quote]
izgleda neće,

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/yj7COql52hnGGj9MvbZEHA==.pdf

Adris opet kreće u otkup vlastitih dionica.
Sada je novina što nude 7,41 %, odnosno 7,13 % veću cijenu od one koja je trenutno na burzi.

Raspon kupnje za ADRS od 484-520 a za ADRS2 439-470.
Kupuju do 246 000 dionica obje serije, što znači da su spremni izdvojiti preko 100 milijuna HRK za kupnju vlastitih dionica po cijenama većim od tržišne.
Pametnom dovoljno.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Velikodušno žure u otkup dionica ove godine! Zanimljivo!

dali zato jer je firma odlicna ili zato da se rijese svojih dionica?

imam adrs-p

Mogla bi biti Pliniu otvorena ponuda za izlazak ?

Nelogično je da su dionice spremni otkupiti po višoj cijeni od one koja je na burzi, ali ne i po nižoj. To je dobro za one koji im žele prodati dionice, ali tako se ne štiti imovina ostalih dioničara.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Prednost daju nižoj cijeni u prospektu, znači 484,13 za R i 438,71 za P

imaju puno gotovine na računu a ne mogu ga utopit po velikim kamatama pa su izračunali da im se ovo više isplati.cijena je niska a uskoro će izvještaji o poslovanju i prijedlog dividende pa zašto ne pokupit dividendu a kada cijena nekada ode 20% gore lijepo dionice prodati nekom stranom fondu.

Mislio sam sačekat nagodbu pa ponovno uletit i danas ovo objave. Nadam se da nisam pogriješio šta sam danas opet kupio. Morao sam naglavu nanos kratit druge pozicije

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

New Report

Close