Meni je izvjesce odlično unatoč svim kritikama.Malo vise transparentnosti ali sam zadovoljan.Misljenja sam da ce se na nekakav nacin izvuci dug iz agrokora i da ce burza znati sve ovo nagraditi
Izvješće je objektivno gledajući loše. U odnosu na prošlu godinu, u kvartalu su im pali prihodi za 1,7% i dobit za 34,3%. Što se to pozitivno može vidjeti u izvješću?
Jos malo kostura…
Dužnicima u švicarcima Croatia Osiguranje otpisuje 30 posto glavnice i kamate
sad dali je 1,5 ili 1,6 milijardi, ma koga briga uopce za to:):):), 100 mil gore dolje
Koji su to kosturi? Misliš da je CROS to otkupljivao bez diskonta? Ja bih se kladio da će na tome još zaraditi, osim što im je odličan PR.
Znakovita je zadnja rečenica iz izvješča.Nove akvizicije bi mogle biti i izvan tri temeljna posla kojima se ADRS bavi. Misli li se to na,npr.Jamnicu ili sl.
Ja bih rekla da se misli na ACI. To im je odavno na nišanu.
Dugoročna strategija Adrisa svodi se na: “kupit ćemo ACI ako se bude prodavao”.
Katastrofa… (nije ACI loš, nego to nije strategija. Strategije nema.)
P.S. imam nešto adrisa u portfelju ali sam jako nezadovoljna načinom upravljanja imovinom. Ne prodajem samo zato što se nadam novoj upravi koja će ovo lansirati u nebo, jer potencijal je ogroman. U slučaju prave uprave trenutna cijena dionice je smiješna, u slučaju da ostane AV i njegova uprava, trenutna cijena je možda i lagano previsoka.
Kakvo je ovo zakucavanje? Sto se dogodilo?
P.S. imam nešto adrisa u portfelju ali sam jako nezadovoljna načinom upravljanja imovinom. Ne prodajem samo zato što se nadam novoj upravi koja će ovo lansirati u nebo, jer potencijal je ogroman. U slučaju prave uprave trenutna cijena dionice je smiješna, u slučaju da ostane AV i njegova uprava, trenutna cijena je možda i lagano previsoka.
mislim da je ovdje sve jako dobro receno .
Mislim da će kupci biti jako zahvalni današnjem prodavatelju na -6% !!
Jako genijalan potez, a kao što rekoh prije, nedavno je Adris tražio prodavače po višoj cijeni od trenutne pa (normalno) nitko nije htio prodati.
A sad se našao netko spreman dati 1.000 kom po 518?!
Mislim da će kupci biti jako zahvalni današnjem prodavatelju na -6% !!
Jako genijalan potez, a kao što rekoh prije, nedavno je Adris tražio prodavače po višoj cijeni od trenutne pa (normalno) nitko nije htio prodati.
A sad se našao netko spreman dati 1.000 kom po 518?!
Dali su mogli kupovati postojeći dioničari ?