ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja prezadovoljan. Samo neka kapa svake godine.

Zna tko kad će izvješće?

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Ne budite frustrirani bogata,nije dobro za donešenje niti životnih niti investiciskih odluka.Budite smireni jer tu je sve odličo(možda to oko Agrokora,službeno još ništa još al budite sigurni nije AV to nikome poklonio).Josefe sada je izašlo

Sjajni poslovni rezultati se nastavljaju… svaka čast… rast neto dobiti od 19% je stvarno impresivan rezultat, a ni divdenda neće naravno izostati – meni dovoljno 🙂

Niz pozitivnih rezultata se nastavlja, samo tako naprijed!

Naravno da nije dobro. Al ne mogu si pomoći. To što radi AV je van svih pravila upravljanja. Ne može se reći ni da je konzervativno upravljanje. Da bi se moglo zvati konzervativnim, treba se nešto raditi. Treba postojati neka strategija. A strategije nema (da je ima dioničari bi znali koja je). To uopće nije upravljanje. To je ništa.
To je držanje tuđih novaca. Čovjek ima 20% a drži sve.

Po revizorskom izvještaju Adris ima potraživanje od Agrokora za dani kredit u iznosu od 1.160 mil. kn. Koliko vidim, od tog iznosa su u 2016. rezervirali 371 mil. kn, odnosno 32%.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Ovo je materijalno vrlo značajna činjenica, ali nigdje je u svom osvrtu o uspješnom poslovanju ne spominju. Navedeno je zakopano duboko u revizorskom izvještaju i spominje se samo u jednom paragrafu u dokumentu od 121 stranice. Nadam se da će na skupštini upravi biti postavljeno par pitanja o ovome kreditu.

Vauvau, tvoja informacija zbog koje su te ovdje neki napadali pokazala se točna.

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

Adris grupa d.d. – Adris grupa: Sve tvrtke uspješne, rast naturalnih pokazatelja, prihoda

Vlahović: Ostvareni rezultati najbolja su potvrda da je Adris uspješno dovršio transformaciju tvrtke. Stvorili smo rastuće i dugoročno održive poslove te sačuvali respektabilan investicijski potencijal
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/Yx8hzbD8G6Z0VCE626DyBg==.docx
na sazvanoj skupštini bit će više riječi o planu poslovanja u 2017 g

Po revizorskom izvještaju Adris ima potraživanje od Agrokora za dani kredit u iznosu od 1.160 mil. kn. Koliko vidim, od tog iznosa su u 2016. rezervirali 371 mil. kn, odnosno 32%.

Koja stranica je to izvjestaja?

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

17 kn…a sto bi vi drugovi ?! Da sve podijele i otvore stecaj..eventualno da se vi prije toga rijesite dionica,zgrnete bogatstvo i onda da vas boli kiki… 💪

No pain no Game

@ bogata
Zbog toga sam izasao iz Adrisa. I zbog milostinje od dividende. ERNT npr. nije dao nikome kredit, i daje redovito 8- 9 % dividende

New Report

Close