Ma kakve izjave, pa nije starleta ili političar.
Za stolom je gdje se odlučuje to je sasvim dovoljno.
To moze biti svasta pitanje je da li je istinito, a s druge strane poznavajuci nase novinarstvo ne bih se cudio da je taj dug vezan za tdr pa novinar misli da se jos uvik radi o adrisu.Ali neka sluzbena obavijest bi dobro dosla.
To moze biti svasta pitanje je da li je istinito, a s druge strane poznavajuci nase novinarstvo ne bih se cudio da je taj dug vezan za tdr pa novinar misli da se jos uvik radi o adrisu.Ali neka sluzbena obavijest bi dobro dosla.
[/quote]
Ne može biti svašta. Ovo je cifra za širu javnost. O stvarnim razmjerima duga će se nadam se brzo saznati.
adris cijena ostala ista i to nešto govori jer nema oporavka
pod kojim uvjetima je dato 100 M eura Agrokoru i o kakvoj posudbi/poslovnoj suradnji se radi trebalo bi se
znati. Adris je netransparentan. Gazda adrisa i dalje šuti.
Nasa dividenda otisla Rusima 🙂 a mozda poraste izvoz ribe, smrznute :)u Rusiju. Oni to sigurno nemaju. Ali Maistra bi mogla profitirati.
Nasa dividenda otisla Rusima 🙂 a mozda poraste izvoz ribe, smrznute :)u Rusiju. Oni to sigurno nemaju. Ali Maistra bi mogla profitirati.
Agrokor u ledu ima izgleda taman 100 M eura svog vlasništva
eto neka tako prebiju dugovanja …
i svi sretni
[/quote]
Ne može biti svašta. Ovo je cifra za širu javnost. O stvarnim razmjerima duga će se nadam se brzo saznati.
[/quote]
Zasto ne moze koji je izvor informacija, od dakle im takva informacija.Clanak od tri recenice ono stvarno relavantni podatak bez ikakvih odgovora o cemu se radi
[/quote]
[/quote]
Zasto ne moze koji je izvor informacija, od dakle im takva informacija.Clanak od tri recenice ono stvarno relavantni podatak bez ikakvih odgovora o cemu se radi
[/quote]
Da to nije točno, već bi to kompanija demantirala. A nije niti jedna od spomenutih u članku. Nažalost, čini se da to nije i jedini dug. Netko je cini se u Adrisu bio dosta široke ruke.
[/quote]
[/quote]
Vidim da ste informirani.Koliki je zapravo dug?
@Mario – Prema bilanci ne moze biti vise od ~5,5 milijardi kn koliko iznose kratkorocni + dugorocni zajmovi, no to bi odista bila lakrdija. 🙂
@VauVau – Bilo bi interesantno cuti podatak s kojim vi baratate.
Ne znam. Zaista ne znam. Čuo sam price da je vise od toga. Naravno da to mogu biti samo price i ja ih ne doživljavam vjerodostojnim. No, ipak se nadam da ćeš u nekom trenutku uprava obznaniti podatak pred dioničarima jer mislim da oni imaju pravo znati taj podatak.
Smatram da ne treba slušati kuloare i da trenutno još uvijek nemamo nikakav vjerodostojan podatak. Postoje napisi u medijima koji zasad nisu demantirani. Dakle službeno, dug ne postoji.