Ovdje je bid gori od todexa, uvijek se iznova cudim nekim stvarima al to je tako kad krupni kapital nastoji iskoristit situaciju pa zele jeftino dokupit
Ma Adrs, Ht i sl.dionice sad prodaje onaj kome fali sredstava a želi kupovati dionice koje su puno pale.
Svejedno, šteta je po ovoj cijeni davati sad, ali možda se i pokaju uskoro zbog toga.
Prilika za dokup tko ima s čime. ADRS još niti book nije probio, casha kao u priči, pa sad da ga neki Agrokori vuku dolje, možda po inerciji, ali samo za kratko.
Pola cijene dionice keš, ostala polovica je koliko ono P/E??
Pametnom dosta.
Jednostavno je – ljudi vide druge prilike, ne treba tu ne znam kakvo objašnjenje…
Druga je stvar što je bid šupalj kao Švicarski sir…
Jednostavno je – ljudi vide druge prilike, ne treba tu ne znam kakvo objašnjenje…
Druga je stvar što je bid šupalj kao Švicarski sir…
Ljudi izvlači dobit. To je sad sigurno, ova agonija cijelo burzu vuče na dno .
@lanica Ne znam je li se nesto promijenilo no sto nije cd bio 100kn + pdv, a promjene vidljive tek nakon t+2, tako da ako danas uzmes CD neces vidjeti promjenu koja se desila jucer
Tko voli nek izvoli i sam sam par puta uzeo CD za R dionicu no osobno ne vidim neki preveliki znacaj od pracenja takvih stvari
Pro tip: Tko ne zeli placati CD moze otici i osobno u SKDD i tamo kod njih na racunalu besplatno pregledavati knjige dionicara tvrtka cije dionice ima. Nisam siguran je li potrebna prethodna rezervacija termina
@lanica Ne znam je li se nesto promijenilo no sto nije cd bio 100kn + pdv, a promjene vidljive tek nakon t+2, tako da ako danas uzmes CD neces vidjeti promjenu koja se desila jucer
Tko voli nek izvoli i sam sam par puta uzeo CD za R dionicu no osobno ne vidim neki preveliki znacaj od pracenja takvih stvari
Pro tip: Tko ne zeli placati CD moze otici i osobno u SKDD i tamo kod njih na racunalu besplatno pregledavati knjige dionicara tvrtka cije dionice ima. Nisam siguran je li potrebna prethodna rezervacija termina
u pravu si da je 100+pdv ali moraš uzet min 2 puta kad krećeš da možeš očitati promjene.
u ovoj močvari, pošto nema sankcija, po meni je jedino bitno tko kupuje a tko prodaje – koji put nečije ime znači više od bilo kakvih analiza
pro tip – i to je moguće ali je u većini slučajeva potrebna rezervacija 2-3 tj unaprijed
Kakvi cdovi, imate online, narucite knjigu dionicara, platite mislim 100 kn i eto je…kakvi odlasci i crni cdovi…21 st je…cak i u Hr
ADRS-p-a je blok transakcija bila danas malo jača.