ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Palo 500,00 !!
Što čeka R-A, još mlao pa će je P-A sustići??

Palo 500,00 !!

Smisan mi je ovi ask od 500-600 kao da gledam neku drugu dionicu

Ignore : renči

Palo 500,00 !!

Naravno da ce je sustici. To je jedina logika.

Svi redom kockari kupuju -R. Ko da imate isti auto, samo jedan plavi jedan crveni. I vi radije kupite plavi za 20% skuplju cijenu samo zato jer mislite da ce MOZDA se taj plavi moci skuplje prodati. Isti auto… 20% skuplje… Samo dajte…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Premija od 5-10% u korist R je sasvim opravdano sve više od toga je nerealno!E sad dali će R dole ili P gore ili i jedno i drugo gore s tim da P zagrabi malo više to će da vidimo.Očito ovi šta štopaju P na 500 kn mislim da će tribati jako puno municije da je zadrže.

Premija od 5-10% u korist R je sasvim opravdano sve više od toga je nerealno!E sad dali će R dole ili P gore ili i jedno i drugo gore s tim da P zagrabi malo više to će da vidimo.Očito ovi šta štopaju P na 500 kn mislim da će tribati jako puno municije da je zadrže.

nije nerealno jer se zna što se dobiva kupovinom R serije, a što se dobiva kupovinom P serije. P serija ne znači apsolutno ništa, osim što nosi dividendu. razlika bi morala biti puno veća. pri ovim cijenama, P serija ne bi trebala koštati više od 400 kuna. a razlog rastu je vjerojatno taj što mirovinski fondovi rasprodaju P seriju i ulaze u R seriju adrisa. ne bi bilo prvi put. ako će biti ikakve akcije na ovoj učmaloj dionici , to će onda biti na R seriji. P serija je praktički bezvrijedna. Ali, zato treba poznavati i zakonske propise, a toga nedostaje našim trejderima.

Razlog rastu P serije je sta mirovinci rasprodaju je…..dugo ovako jednu glupost nisam pročitao.Molim te pročitaj još jednom svoj post i izbriši ga dok još možeš.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA

brisi dok stizes covjece bozji

P.S. Ne sokira me toliko sadrzaj vaseg posta koliko ta vasa samouvjerenost!

P.P.S. Napisali ste 8 recenica u tom postu, ako sam tocno izbrojao. Niti jedna nije niti napol tocna.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

nije nerealno jer se zna što se dobiva kupovinom R serije, a što se dobiva kupovinom P serije

Tocno. Zna se. Isti “auto”, za razlicitu cijenu.

Zna se i koji P/E se kupuje, koji je dividendni prinos i slicne “nebitne” stvari. Sve se zna. Samo jos da se zna zasto se dionice kupuju. Kad je radi kocke onda ova razlika u cjeni svakako nije cudna…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

nije nerealno jer se zna što se dobiva kupovinom R serije, a što se dobiva kupovinom P serije. P serija ne znači apsolutno ništa, osim što nosi dividendu. razlika bi morala biti puno veća. pri ovim cijenama, P serija ne bi trebala koštati više od 400 kuna. a razlog rastu je vjerojatno taj što mirovinski fondovi rasprodaju P seriju i ulaze u R seriju adrisa. ne bi bilo prvi put. ako će biti ikakve akcije na ovoj učmaloj dionici , to će onda biti na R seriji. P serija je praktički bezvrijedna. Ali, zato treba poznavati i zakonske propise, a toga nedostaje našim trejderima.
[/quote]
P serija ne znači apsolutno ništa, OSIM što predstavlja jednak udio u kompaniji kao i R serija.
Vi špekulantići nikako da shvatite da su dionice udjeli u firmama i njihovim zaradama, a ne tiketi u kladionici koje kupiš jer baš danas imaš osjećaj da bi ove godine netko mogao neprijateljski preuzimati Adris, pa bi cijena R serije mogla odletjeti u nebo.

Kolega sine, dobronamjeran savjet. Morate poraditi na suptilnijem drukanju. Tesko mi je reci dali drukate ili se samo salite a to nije nikada dobro kada pokusavate drukati.

Nije mi jasno zasto takvih postova nema na temama purana, stecajusa i predstecajusa nego na ovakvim dijamantima.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Kolega sine, dobronamjeran savjet. Morate poraditi na suptilnijem drukanju. Tesko mi je reci dali drukate ili se samo salite a to nije nikada dobro kada pokusavate drukati.

Nije mi jasno zasto takvih postova nema na temama purana, stecajusa i predstecajusa nego na ovakvim dijamantima.

čuj, na tim stečajušama se moglo zaraditi više nego ovdje. to me ne veseli, ali je činjenica. ovo je previše troma dionica koja onemogućava obogaćivanje malih dioničara.
napravi usporedbu: uložiti 100.000 kn 2005 u adris ili 100.000 kn oročiti pa do danas…tko je dobio više i uz koji rizik? dakle, sve je jasno. vlahoviću sve, dioničarima mrvice. jako nezahvalna dionica od koje se oduvijek previše očekuje, a premalo dobija.

Sine vec sam stavio nedavno takvu usporedbu na ovoj temi. Jasno je meni da je ova dionica “ni na nebu ni na zemlji” ali ako znalci poput tebe tvrde da P serija ne vrijedi niti 400 kuna, kako bi trebala rasti ako je po tebi precijenjena?

Puno je puta dokazano na ovim prostorima da nama netko treba ukazati na vrijednost necega. Da udje Bakic ili neki XY europski investicijski fond u Adris, P serija bi bila na 600 kn za godinu dana. Ovako ste prepusteni sami sebi.

New Report

Close