Konačno realniji odnos P i R serije. Odlično.
Dok adris izgradi hotele koje je isplanirao a još nije sredio ni papire proći će berba u turizmu
Adris mora napraviti turističku akviziciju i to Zagreb/Dubrovnik jer kroz tu akviziciju lova bi se brzo vratila
Adris je započeo posao u Splitu a tko zna kad će ga završiti
U Dubrovniku je kupio iza Hilton hotela poštu/palaču a informacija što s tim dalje nema.
U Uljaniku i Aplovidbi ima dosta udjela a nikad nikakve info po tom pitanju
Adris je spor i netransparentan a s njim i AV
Po vašim komentarima mislio bi čovjek da pišete o nekoj predstečajuši…
Fino danas, biće još uskoro..
Dok sam prije par mjeseci pisao da razlika u cijeni izmedu povlastene i redovne dionice nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir kolicina kesa u bilanci vecina je davala “strucna” obrazlozenja kako je ta razlika opravdana…
Dok sam prije par mjeseci pisao da razlika u cijeni izmedu povlastene i redovne dionice nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir kolicina kesa u bilanci vecina je davala "strucna" obrazlozenja kako je ta razlika opravdana…
kako su npr. glasila ta obrazlozenja?
Po meni je i ovakva razlika neopravdana.
Imam i P i R.
upravo prošla dva bloka po 10 000 kom.
koliko ja vidim rijeć je o redovnoj transakciji a ne o blok …
Dok sam prije par mjeseci pisao da razlika u cijeni izmedu povlastene i redovne dionice nema smisla, pogotovo ako se uzme u obzir kolicina kesa u bilanci vecina je davala "strucna" obrazlozenja kako je ta razlika opravdana…
Imam i P i R.
[/quote]
http://www.poslovni.hr/forum/tema/adrs-adris-grupa-dd-351?page=468
Imam i P i R.
[/quote]
Upravo tako, samo suprotno, redovna je “prejeftina” u odnosu na povlaštenu, a to znači da redovna mora brže rasti ili povlaštena brže padati ili oboje. Premija na vlasništvo se smanjila zbog manje likvidnosti. Povlaštena je preskupa.
Premija na vlasnistvo se smanjila pa razlika izmedju R i P mora rasti? Ne razumijem.