Jel moguce da je sam Adria kupio??
Mislim da bi u tom slučaju trebala biti obavijest na ZSE, i to još jučer.
ili nebi?
I danas dvije blok transakcije na P-A, sve skupa 19 milijuna kuna…
@ Stardust
Bas htio to napisat, al ste me preduhitrili, uglavnom zanimljivo ..
U dva dana ukupno 193 597 komada po 438 kuna , ukupno 84 795 486 kuna
ovako poslije gore navedenoga da malo špekuliram. Dali je moguće da recimo kad se završi ACI marina u
Rovinju bude recimo prodana Adrisu naravno kad se izdvoji zasebno i odredi njezina cijena i dali bi to Adris
kupio tako odvojeno od cijelog Aci-a
Inače kad se zajedno pogleda hotel Park i Aci marina Rovinj to je stvarno prekrasno.
Ako je to tako moguće to bi bilo na tragu onoga što govori ministar G,Marić da nema prodaje državne imovine u bescjenje a za Aci marinu Rovinj bi sada bilo moguće odrediti cijenu i tako privatizirati Aci. Pa tko
će čekati da se cijeli Aci pripremi za prodaju.
Naravno da bi Adris kupio i mislim da na to i cilja i to mislim već godinama pošto sam iz Rovinja a vidimo da ACI u cijelini ne ide..bar za sad.
Mislim da kad je i ACI "dozvolio" suradnju i sinergiju sa Maistrom u Rovinju da je i sklona Adrisu i spremna udavača a jedini problem je politika ostala.
[/quote]
Za adris bi se moglo reći tiha voda brege dere
Ako adris cilja na aci u rovinju lijepa špekulantska priča mogla bi biti i aci marina Split naravno ako hotel
Marjan postane adrisov i tako mic po mic dođemo do bajke s marinama i hotelima koji ostaju hrvatski u adrisovim i Ofondovskim rukama.Stvarno imam lijepe želje za ove blagdanske dane za nas sve adrisove dioničare.
Poslije ovoga što sam sve natrabunjao ne mogu a da opet ne razmišljam o stranoj burzi(London) jer ipak treba hrpa love za Aci i slov.osiguranje a adris ima i udjele u Aplovidbi i Uljaniku.Uf šta mi se sve mota po glavi???Neka i drugi puste malo mašti na volju pa da bar stvaramo iluzionističke poklone pod adrisovu jelku.
2017-ta je na vratima a za 2018-tu smo čuli planove…Adris je preozbiljna firma da bi takve stvari puštali van bez podloge…
Mislim da bi u tom slučaju trebala biti obavijest na ZSE, i to još jučer.
ili nebi?
[/quote]
Da,danas su trebali objavit u slučaj da su oni kupovali .
ADRS-P-A, promjene u Top10:
3. ADDIKO BANK D.D./RAIFFEISEN OMF KATEGORIJE B +150.000 dionica
Evo još jedna transakcija od 21.000 dionica. A tko prodaje te količine?
Vidim nitko ne komentira pa budem ja. Krivo sam procijenio neki dan da se radi o preslagivanju. Sad vidimo da su transakcije bile stvarne i da je kupac domaći mirovinac. Također ne znam znate li svi, ali mirovinci u P serije ne mogu ići preko 10% i kako su dva mirovinska fonda blizu tog limita, a PBZ Croatia ne smije imati Adris čini se kako je Raiffeisen lijepo to odigrao.
No možemo reći da je i tužno ako nije bilo stranog interesa.