ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ovako poslije gore navedenoga da malo špekuliram. Dali je moguće da recimo kad se završi ACI marina u
Rovinju bude recimo prodana Adrisu naravno kad se izdvoji zasebno i odredi njezina cijena i dali bi to Adris
kupio tako odvojeno od cijelog Aci-a
Inače kad se zajedno pogleda hotel Park i Aci marina Rovinj to je stvarno prekrasno.
Ako je to tako moguće to bi bilo na tragu onoga što govori ministar G,Marić da nema prodaje državne imovine u bescjenje a za Aci marinu Rovinj bi sada bilo moguće odrediti cijenu i tako privatizirati Aci. Pa tko
će čekati da se cijeli Aci pripremi za prodaju.

Ovo mi nije jasno, objavljeno je da je dobit 570 milijuna, na moje dionice portalu stoji gubitak 800 milijuna, i treći različiti iznos u FI, može li netko kratko dati točan odgovor ?

Ukupni prihodi Adrisa četiri milijarde kuna, neto dobit 570 milijuna kuna

U izvjestaju je naveden rezultat za prvih 9 mjeseci 2016. g. a na mojedionice.com je prikazano za zadnjih 12 mjeseci (dakle prvih 9 mjeseci 2016. g. + zadnja 3 mjeseca 2015. g.). Pogledaj kakav je bio zadnji kvartal prosle godine.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

U izvjestaju je naveden rezultat za prvih 9 mjeseci 2016. g. a na mojedionice.com je prikazano za zadnjih 12 mjeseci (dakle prvih 9 mjeseci 2016. g. + zadnja 3 mjeseca 2015. g.). Pogledaj kakav je bio zadnji kvartal prosle godine.

Da, dosta ljudi to ne razumije pa kad vide minus na mojedionice.com nije im ništa jasno…tamo je naveden ttm, znači zadnjih 12 mjeseci. Bit će puno jasnije nakon 4. kvartala jer neće više biti ovih ”čudnih” minusa…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

adris/co
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/XbtLtbX6qN2TZiw5h0dkqg==.pdf
CO d.d.Vatroslava Jagića 33

zgrade u miramarskoj i trg/praškoj preseljeno u jagićevu?

ovako poslije gore navedenoga da malo špekuliram. Dali je moguće da recimo kad se završi ACI marina u
Rovinju bude recimo prodana Adrisu naravno kad se izdvoji zasebno i odredi njezina cijena i dali bi to Adris
kupio tako odvojeno od cijelog Aci-a
Inače kad se zajedno pogleda hotel Park i Aci marina Rovinj to je stvarno prekrasno.
Ako je to tako moguće to bi bilo na tragu onoga što govori ministar G,Marić da nema prodaje državne imovine u bescjenje a za Aci marinu Rovinj bi sada bilo moguće odrediti cijenu i tako privatizirati Aci. Pa tko
će čekati da se cijeli Aci pripremi za prodaju.

Naravno da bi Adris kupio i mislim da na to i cilja i to mislim već godinama pošto sam iz Rovinja a vidimo da ACI u cijelini ne ide..bar za sad.
Mislim da kad je i ACI “dozvolio” suradnju i sinergiju sa Maistrom u Rovinju da je i sklona Adrisu i spremna udavača a jedini problem je politika ostala.

bit ce zanimljivo vidjet tko je ovo kupio ili prodao ;

dvije blok transakcije po 75 000 komada svaka , p serije, cijena po dionici 438 kuna

razmisljanja ?

moje je razmisljanje da to tko je kolko kupio ili prodao uopce nece biti zanimljivo

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

moje je razmisljanje da to tko je kolko kupio ili prodao uopce nece biti zanimljivo

na burzi gdje su prosječni dnevni prometi ispod 1 mil EUR ti sugeriraš da nije zanimljivo kada neka dionica odradi 10 mil EUR u jedno prijepodne?
nebitno, bio to ADRS ili bilo koja god druga dionica.

?!?

bit ce zanimljivo vidjet tko je ovo kupio ili prodao ;

dvije blok transakcije po 75 000 komada svaka , p serije, cijena po dionici 438 kuna

razmisljanja ?

Možda je prodao stranac , a možda kupio RBA fond . 🙂

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Osobno mislim da je to pretumbavanje unutar fondova istog vlasnika (stranog), ali vidjet ćemo za par dana.

Jel moguce da je sam Adria kupio??

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

New Report

Close