ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da je bilo na seebizu, nije ni bitno, trzisnu vrijednost dionice ne moze obecat

Tako ću i ja ostaviti 4 dionice, svakom članu obitelji po jedna, kao podsjetnik gdje im je ćale namlatio lovu i da se o tome naraštajima priča uz logorske vatre

Kakav je ovo hoover dam na 699 i 700?

Pogledajte cijenu dionice 05 01 2016. I pogledajte sad i vidi se da je AV bio potpuno u pravu dionica je odradila oko 20% i obecano je i u ovoj idućoj godini prdviđeno je povecanje oko 20%zasto ne vjerovati kad do sad su bili u pravu.Meni je to veliki postotak i mene to veseli ako netko misli da moze vise svaka cast.Ipak oni kontroliraju cijenu dionice i nek je kontroliraju .Ovo sve do sada je argumentirano i nema razloga ne vjerovati!

Po ovim projekcijama Pserija na kraju iduce godine bi trebala biti negdje oko 550 kn!Pa to je fantasticno.

Kakav je ovo hoover dam na 699 i 700?

molim može li detaljnije ?

699,00 10.000 6.990.000,00
700,00 3.380 2.366.000,00

nista strasno po meni, netko mozda zeli prodat a mozda i ne , toga smo se nagledali milion puta .

nista strasno po meni, netko mozda zeli prodat a mozda i ne , toga smo se nagledali milion puta .

ja osobno mislim da ti nalozi stoje na burzi još od 2008, samo kako se cijena približila tek sad se i vide.

Postoji ogranicenje na datum isteka naloga.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

ja osobno mislim da ti nalozi stoje na burzi još od 2008, samo kako se cijena približila tek sad se i vide.

[/quote]

Ne pratim baš svaki dan, ali sam dosta siguran do toga nije bilo prošli tjedan.

Barem ovog od 10.000 komada nije bilo.

Novih vijesti iz adrisa nema a ostvarenje planova je daleko i upitno jer Marić će prvo par godina osposobljavati ACI da postane vrjednija kompanija pa će je onda prodavati pa izgleda da će adris teško
i do preostalog djela CO. Slovenci ne daju svoje osiguranje.No ja se nadam da para vrti de burgija ne će pa će nešto valjda past u mrežu.Kad smo već kod mreža cromarisove su pune do vrha i dobro im ide.
Maistra u 2017 ostaje bez hotela park. Gdje će pokrpati te kapacitete ne znamo a novih hotela nema na vidiku. U hotelu Marjan spavaju narkomani pa je i on na dugom štapu. Adris je i dalje netransparentan pa jedino objavljuje vijesti o zakladi odnosno AV se dobro reklamira.
Predsjednik uprave rovinjske Maistre Tomislav Popović naglasio je da su u Rovinju puno investirali i napravili, vjerujući “ne u Boga, nego u rezultat”. “Srušili smo ove jeseni hotel Park u Rovinju i iza Nove godine krećemo u izgradnju novog koji će biti, ako sve bude u redu, dovršen 2018. Iako to sve nije jednostavno, napravili smo zaokret ka luksuznom turizmu”, istaknuo je Popović.

Bez brige za Adrs, potencijala ima ogromno, i samo je pitanje trenutka kad će nešto od predviđenih stvari “pasti” tj realizirati se.

Vidimo što se događa s HT-om. koliko ga napucavaju, a nema ni prbližnih potencijala kao ovo, o booku da ne govorim, a dividende su im podjednake na trenutnim cijenama dionica.

New Report

Close