mislim da je bilo na seebizu, nije ni bitno, trzisnu vrijednost dionice ne moze obecat
Pogledajte cijenu dionice 05 01 2016. I pogledajte sad i vidi se da je AV bio potpuno u pravu dionica je odradila oko 20% i obecano je i u ovoj idućoj godini prdviđeno je povecanje oko 20%zasto ne vjerovati kad do sad su bili u pravu.Meni je to veliki postotak i mene to veseli ako netko misli da moze vise svaka cast.Ipak oni kontroliraju cijenu dionice i nek je kontroliraju .Ovo sve do sada je argumentirano i nema razloga ne vjerovati!
Po ovim projekcijama Pserija na kraju iduce godine bi trebala biti negdje oko 550 kn!Pa to je fantasticno.
Kakav je ovo hoover dam na 699 i 700?
molim može li detaljnije ?
699,00 10.000 6.990.000,00
700,00 3.380 2.366.000,00
nista strasno po meni, netko mozda zeli prodat a mozda i ne , toga smo se nagledali milion puta .
nista strasno po meni, netko mozda zeli prodat a mozda i ne , toga smo se nagledali milion puta .
ja osobno mislim da ti nalozi stoje na burzi još od 2008, samo kako se cijena približila tek sad se i vide.
Postoji ogranicenje na datum isteka naloga.
ja osobno mislim da ti nalozi stoje na burzi još od 2008, samo kako se cijena približila tek sad se i vide.
[/quote]
Ne pratim baš svaki dan, ali sam dosta siguran do toga nije bilo prošli tjedan.
Novih vijesti iz adrisa nema a ostvarenje planova je daleko i upitno jer Marić će prvo par godina osposobljavati ACI da postane vrjednija kompanija pa će je onda prodavati pa izgleda da će adris teško
i do preostalog djela CO. Slovenci ne daju svoje osiguranje.No ja se nadam da para vrti de burgija ne će pa će nešto valjda past u mrežu.Kad smo već kod mreža cromarisove su pune do vrha i dobro im ide.
Maistra u 2017 ostaje bez hotela park. Gdje će pokrpati te kapacitete ne znamo a novih hotela nema na vidiku. U hotelu Marjan spavaju narkomani pa je i on na dugom štapu. Adris je i dalje netransparentan pa jedino objavljuje vijesti o zakladi odnosno AV se dobro reklamira.
Predsjednik uprave rovinjske Maistre Tomislav Popović naglasio je da su u Rovinju puno investirali i napravili, vjerujući “ne u Boga, nego u rezultat”. “Srušili smo ove jeseni hotel Park u Rovinju i iza Nove godine krećemo u izgradnju novog koji će biti, ako sve bude u redu, dovršen 2018. Iako to sve nije jednostavno, napravili smo zaokret ka luksuznom turizmu”, istaknuo je Popović.
Bez brige za Adrs, potencijala ima ogromno, i samo je pitanje trenutka kad će nešto od predviđenih stvari “pasti” tj realizirati se.
Vidimo što se događa s HT-om. koliko ga napucavaju, a nema ni prbližnih potencijala kao ovo, o booku da ne govorim, a dividende su im podjednake na trenutnim cijenama dionica.