ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-izvrsno izvješće,popraćeno riječima AV.

http://www.zse.hr/default.aspx?id=74746

Unatoč prodaji duhanskog businessa, upravo vidimo najbolji 3 kvartal u povijesti Adrisa 🙂 .
419 mil HRK dobiti.
Čestitke Upravi!

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

odlično,čestitam upravi i dioničarima.

***po prometu na burzi i padu cijene, mislil sam da ide to u predstečajnu kad brutala od 570 milja dobiti… Ante davaj izvanrednu!

Alkoholom protiv droge, kriptovaluta, dionica i kladionica!

Ideš…provjeravao sam tri puta jer nisam bio siguran dal dobro vidim…419 milja dobiti u 3. kvartalu

Znači dobit u ova tri kvartala cca 35,00 kn po dionici…a bit će toga još do kraja godine…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

okidač za 500 na P seriji

da je cijena ostala na 400 kn, 10-15 % rasta bilo bi za očekivati, ali obzirom da je taj rast odrađen već prije izvješća – ništa od toga

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

Fantastično.
Blažena burza na kojoj se ima ovoliko vremena za reagirati.

Čim cijena krene gore, proradi mašta. Bilo i bit će.

Iako je za ovaj rast sasvim dovoljna zarada iz q2.

A posebno je zanimljivo to što se nitko ni ne usudi prognozirati zaradu u q3.

evo,onda ću ja probati jer sam nedavno radio projekciju. 370-400 milja.
[/quote

ovo je bilo 07.10. ispada da sam bio još preoprezan kod projekcija rasta kod maistre!

da je cijena ostala na 400 kn, 10-15 % rasta bilo bi za očekivati, ali obzirom da je taj rast odrađen već prije izvješća – ništa od toga
[/quote]

Kolega, ako vam je tako lakše, a sigurno nije….Naša burza ima ima dosta veliki fazni pomak…to je onaj sindrom koji nekad traje i dan-dva dok ekipa shvati koliko je neki izvještaj dobar ili loš…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

čekajte, Stardust!
treba iz formule izbaciti prodaju duhanskog biznisa, usporediti segmente i dobiti ‘sumu dijelova’ pa će valjda tek onda nekima biti jasno
kad se samo sjetim tu nekih komentara tipa ‘kud sad u osiguranje kad svi bježe od toga?’
pa eto im sada, nek’ čitaju! najbolji Q3!

New Report

Close