Svi se uzvampirili oko listanja na LSE…kao da će firma propasti ako ju ne izlistaju vani…meni je ovo sasvim dobro ulaganje ako je izlistano samo i na ZSE… Krivo, ne dobro nego odlično…
http://zse.hr/default.aspx?id=74624
Toliko o Vanđeliću
Pa može Vanđelić biti i u upravi Adrisa. Popović je predsjednik uprave Maistre i član uprave Adrisa. Te dvije funkcije nisu u koliziji.
Iako ga ja osobno baš i ne bih volio gledati na čelu kompanije. Mislim da tamo treba “svježeg cvijeća”!
Ništa neobično za ZSE.
Uz klasiču slabu likvidnost ZSEa jednostavno nema prodaje po ovim cijenama i onda se takve stvari događaju.
Koju trenutačno pametniju kupnju i bolju priliku vide prodavači ADRS-a?
I meni se čini da netko uvijek s velikim nalogom na asku oko 180, 185 zaustavlja rast, jer valjda bi im bilo malo previše brzo da je P-A već prešla 500.
Nema tu stopanja, jednostavno nema snage i interesa za neki rast trenutno. Ocito je fokus negdje drugdje investitora.
Inace ocekujem jako dobar FI u ovom kvartalu pogotovo znog turizma a i CO je valjda zaključio jako dobro.
Zivi bili pa vidjeli!
Koju trenutačno pametniju kupnju i bolju priliku vide prodavači ADRS-a?
Otišli su oročit lovu u banku sa 1% kamate.
Tko je današnjeg prodavača naučio prodavati??
Ako želi prodati što jeftinije onda to radi jako dobro.
Ali ako želi namjerno rušiti pred (vjerojatno odlično) izvješće onda to radi odlično!
Trejderi nisu navikli zaradit,točno sam znao da ce ga jos rušit zato sma jucer piknu smao R… Btw,čekam jos malo i krećem .
Ali ako želi namjerno rušiti pred (vjerojatno odlično) izvješće onda to radi odlično!
Što ako je (vjerojatno odlično) izvješće uračunato u ovaj snažni rast u zadnje vrijeme?