u stvari, do sada iz cijele ove rasprave jedino je razvidno da je razlika u slovima: jedna je R a jedna P
🙂
i tako trla-baba-lan, danas još nekih 3%+ na povlaštenoj
Mislim da je to bila prava sreća, nije pametno prodavati prije 550 (možda još ove godine), ali možda nije pametno prodavati uopće ovu dionicu iz portfelja jer je potencijal razvoja firme i rasta dionice velik, a dividenda sigurnija nego oročenje u banci i k tome skoro duplo veća!
Otpustili “čak” 69 kom P-A?!
Tocno se vidi kako se vecina forumasa nakrcala P dionicama pa sad sanjaju snove o spajanjima.
OK AV ima 25%, a mislite li da on moze sam ikada napraviti spajanje bez da se s tim slozi vecina preostalih 75% vlasnika R-A dionice? A zasto bi se ti ljudi slozili s AVom, ja prvi bi isao na skupstinu glasati protiv.
U R dionici nema uopce fondova pogotovo ne mirovinskih. ono nesto sitno fondova sto ima imaju neznatne udijele, ostalo su sve privatne osobe i bivsi radnici ADRSa. Zasto bi oni napravili samoubojstvo iz zasjede i ikada glasali za spajanje R i P i time dali pravo glasa “fondovima i ostalima” koji su krcati samo Pom i time nemaju nikakvo pravo glasa sto se tice odlucivanja o strategiji kompanije
Tocno se vidi kako se vecina forumasa nakrcala P dionicama pa sad sanjaju snove o spajanjima.
OK AV ima 25%, a mislite li da on moze sam ikada napraviti spajanje bez da se s tim slozi vecina preostalih 75% vlasnika R-A dionice? A zasto bi se ti ljudi slozili s AVom, ja prvi bi isao na skupstinu glasati protiv.
U R dionici nema uopce fondova pogotovo ne mirovinskih. ono nesto sitno fondova sto ima imaju neznatne udijele, ostalo su sve privatne osobe i bivsi radnici ADRSa. Zasto bi oni napravili samoubojstvo iz zasjede i ikada glasali za spajanje R i P i time dali pravo glasa "fondovima i ostalima" koji su krcati samo Pom i time nemaju nikakvo pravo glasa sto se tice odlucivanja o strategiji kompanije
Točno tako, više manje svi koji pišu osim vas i Fahrudina misle da se AV počeo gubiti i da će pucat u nogu sam sebi. Ako i kada pusti nekoga u svoju fotelju to će biti na način da i dalje on drži kontrolu, stvarno je nevjerojatno koliko su ljudi naivni pa svojim željenim scenarijima daju neke realne šanse. Sasvim je razumljivo da je čovjeku dosta operative i da želi malo uživati, ali ne zaboravite da su ego i moć koju ima nenadoknadivi.
A što se tiče samog spajanja i dalje nije nitko objasnio to spajanje P i R na način da podkrijepi zakonom. Zakon, članak, stavak…
Čim cijena krene gore, proradi mašta. Bilo i bit će.
Iako je za ovaj rast sasvim dovoljna zarada iz q2.
A posebno je zanimljivo to što se nitko ni ne usudi prognozirati zaradu u q3.
Čim cijena krene gore, proradi mašta. Bilo i bit će.
Iako je za ovaj rast sasvim dovoljna zarada iz q2.
A posebno je zanimljivo to što se nitko ni ne usudi prognozirati zaradu u q3.
evo,onda ću ja probati jer sam nedavno radio projekciju. 370-400 milja.
Ovima koji maštaju o izjednačavanju P i R serije, samo ukratko;
– onaj tko ima R seriju nema nikakvog motiva da svoja upravljačka prava razvodni i pokloni onima koji ih nemaju:
– bilo kakvo maštanje o udruživanju AV sa mirovincima u cilju povećanja kontrole nad kompanijom spada u kriminalnu aktivnost i samim tim potpuno otpada iz bilo kakve kombinacije.
Ostavite se svoje pilićarske filozofije, ljudi o kojima pričate rade s milijardama, ne padaju im na pamet bilo kakve p*zdarije ovakve vrste. Adris je ozbiljna kompanija.
Adris i RIVP izgledaju kao ovi prateći vokali.