ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://lider.media/aktualno/novi-broj-lidera-adris-se-priprema-za-londonsku-burzu-povlaci-li-se-vlahovic/

Ćujte, ako ide na Londonsku burzu, opet će trebati spajati P-A sa R-A serijom ne?
Pa neće valjda reči u Londonu, evo tu je R-A serija, ali imate nešto i P-A serije u Lijepoj našoj ..

Onda opet dolazimo do ovoga gore što sam pisao stranicu prije, ista nominala kod jende i druge, jedna redovna za jednu povlaštenu dionicu.

Naravno da ovo nije poziv ka kupnju ili prodaju dionica, sve su ovo samo pretpostavke koje se mogu i ne moraju ostvariti.

lp
[/quote]

gospon plavi može li jedno laičko pitanje za mene amatera – nemojte se ljutiti ako je glupo… Ako dođe do spajanja dijonica da li smatrate da će oni koji imaju PA profitirati. Ja osobno imam u svojoj košarici s dijonicama više PA pa me zato zanima…Hvala

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Izgleda da je kolega fahrudin malo nervozan što se bliži objava rezultata za 3. kvartal

A i pobježe mu, dosad (danas) P serija 6,6%

Mozda samo naklapanja djelatnika ali u croatia osiguranju cuo da su poljaci zainteresirani zakupnju, zna netko o tome nesto?

Mudro razmišljaš plavi…spajanje je neizbježno, odlaskom AV firma kao i sama dionica poprima malo drugačije obrise u smislu malo hrabrijeg i riskantnijeg ulaganja te veće fluktuacije cijene same dionice. U svakom pogledu uzbudljivo razdoblje je pred nama…

Mozda samo naklapanja djelatnika ali u croatia osiguranju cuo da su poljaci zainteresirani zakupnju, zna netko o tome nesto?

Ima nešto o tome i danas u Lideru, navodno da bi se prodao business poljacima a zadržale nekretnine za hotele ..

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

na R 214 komada na asku do 650 kn.

Tu je malo veća brana.

To za one koji ne vide stanje.

Znate koji ste 😉

Vaš link …[/url]

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

http://www.seebiz.eu/vlahovic-odlazi-adris-planira-na-londonsku-burzu/ar-143606/

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Nikome nije ovo zapelo za oko? Otkuda je to autor izvukao i kako uopće netko može to izjaviti/tvrditi?

Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

I nakon ovakvih vijesti netko prodaje po bidu???

06.10.2016 09:57:23
Sukladno čl. 258. st. 1 Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Adris grupa d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o interesu Adris grupe d.d. za ulaganje u ACI d.d.

Vise me zanima to nego ove špekulacije u lideru, nigdje u medije nista ne piše u vezi ACI-ja ili ja ne mogu naći ?!

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

http://lider.media/aktualno/novi-broj-lidera-adris-se-priprema-za-londonsku-burzu-povlaci-li-se-vlahovic/

Ćujte, ako ide na Londonsku burzu, opet će trebati spajati P-A sa R-A serijom ne?
Pa neće valjda reči u Londonu, evo tu je R-A serija, ali imate nešto i P-A serije u Lijepoj našoj ..

Onda opet dolazimo do ovoga gore što sam pisao stranicu prije, ista nominala kod jende i druge, jedna redovna za jednu povlaštenu dionicu.

Naravno da ovo nije poziv ka kupnju ili prodaju dionica, sve su ovo samo pretpostavke koje se mogu i ne moraju ostvariti.

lp
[/quote]

gospon plavi može li jedno laičko pitanje za mene amatera – nemojte se ljutiti ako je glupo… Ako dođe do spajanja dijonica da li smatrate da će oni koji imaju PA profitirati. Ja osobno imam u svojoj košarici s dijonicama više PA pa me zato zanima…Hvala
[/quote]

Ne postoji razlog za spajanje dijonica jer ključni dioničari ne bi podržali takvu inicijativu. Time bi zapravo oni izgubili na vrijednosti i smanjili utjecaj u kompaniji. To čak ne bi bila opcija ni u situaciji neprijateljskog preuzimanja.

Uzimajte ovdašnja pisanja sa zrnom soli jer je očito da kojekakvi zgubidani i bezveznjaci plasiraju i pišu gluposti, a kao sto vidimo neki čak i falsificiraju burzovne obavijesti.

Ne znam sto radi moderator, al valjda ce se konačno trgnuti i sankcionirati pamfletiste i ostale jahače rumene kadulje!

New Report

Close