Ćujte, ako ide na Londonsku burzu, opet će trebati spajati P-A sa R-A serijom ne?
Pa neće valjda reči u Londonu, evo tu je R-A serija, ali imate nešto i P-A serije u Lijepoj našoj ..
Onda opet dolazimo do ovoga gore što sam pisao stranicu prije, ista nominala kod jende i druge, jedna redovna za jednu povlaštenu dionicu.
Naravno da ovo nije poziv ka kupnju ili prodaju dionica, sve su ovo samo pretpostavke koje se mogu i ne moraju ostvariti.
lp
[/quote]
gospon plavi može li jedno laičko pitanje za mene amatera – nemojte se ljutiti ako je glupo… Ako dođe do spajanja dijonica da li smatrate da će oni koji imaju PA profitirati. Ja osobno imam u svojoj košarici s dijonicama više PA pa me zato zanima…Hvala
Izgleda da je kolega fahrudin malo nervozan što se bliži objava rezultata za 3. kvartal
A i pobježe mu, dosad (danas) P serija 6,6%
Mozda samo naklapanja djelatnika ali u croatia osiguranju cuo da su poljaci zainteresirani zakupnju, zna netko o tome nesto?
Mudro razmišljaš plavi…spajanje je neizbježno, odlaskom AV firma kao i sama dionica poprima malo drugačije obrise u smislu malo hrabrijeg i riskantnijeg ulaganja te veće fluktuacije cijene same dionice. U svakom pogledu uzbudljivo razdoblje je pred nama…
Mozda samo naklapanja djelatnika ali u croatia osiguranju cuo da su poljaci zainteresirani zakupnju, zna netko o tome nesto?
Ima nešto o tome i danas u Lideru, navodno da bi se prodao business poljacima a zadržale nekretnine za hotele ..
lp
na R 214 komada na asku do 650 kn.
Tu je malo veća brana.
To za one koji ne vide stanje.
Znate koji ste 😉
Nikome nije ovo zapelo za oko? Otkuda je to autor izvukao i kako uopće netko može to izjaviti/tvrditi?
I nakon ovakvih vijesti netko prodaje po bidu???
06.10.2016 09:57:23
Sukladno čl. 258. st. 1 Pravila Zagrebačke burze, Burza je razvrstala izdavatelja Adris grupa d.d. u segment promatranja zbog neprovjerenih medijskih napisa o interesu Adris grupe d.d. za ulaganje u ACI d.d.
Vise me zanima to nego ove špekulacije u lideru, nigdje u medije nista ne piše u vezi ACI-ja ili ja ne mogu naći ?!
Ćujte, ako ide na Londonsku burzu, opet će trebati spajati P-A sa R-A serijom ne?
Pa neće valjda reči u Londonu, evo tu je R-A serija, ali imate nešto i P-A serije u Lijepoj našoj ..
Onda opet dolazimo do ovoga gore što sam pisao stranicu prije, ista nominala kod jende i druge, jedna redovna za jednu povlaštenu dionicu.
Naravno da ovo nije poziv ka kupnju ili prodaju dionica, sve su ovo samo pretpostavke koje se mogu i ne moraju ostvariti.
lp
[/quote]
gospon plavi može li jedno laičko pitanje za mene amatera – nemojte se ljutiti ako je glupo… Ako dođe do spajanja dijonica da li smatrate da će oni koji imaju PA profitirati. Ja osobno imam u svojoj košarici s dijonicama više PA pa me zato zanima…Hvala
[/quote]
Ne postoji razlog za spajanje dijonica jer ključni dioničari ne bi podržali takvu inicijativu. Time bi zapravo oni izgubili na vrijednosti i smanjili utjecaj u kompaniji. To čak ne bi bila opcija ni u situaciji neprijateljskog preuzimanja.
Uzimajte ovdašnja pisanja sa zrnom soli jer je očito da kojekakvi zgubidani i bezveznjaci plasiraju i pišu gluposti, a kao sto vidimo neki čak i falsificiraju burzovne obavijesti.
Ne znam sto radi moderator, al valjda ce se konačno trgnuti i sankcionirati pamfletiste i ostale jahače rumene kadulje!