Nedavno mali članak u novinama kada je Vlada donijela odluku da rušenje starog hotela iz 80 godina u Rovinju i izgradnja novog hotela na istoj lokaciji proglase strateškim interesom a vezan je i uz ACI marinu,
napisana je i na kraju članka rečenica da će Vlada ujedno pomoći Adrisu prodati nekretnine po tržišnoj cijeni.Koje?
Nikako da doznam o kojim se nekretninama radi.Danas u Jlistu na 2/3 stranice exkluzivne slike novog hotela i opet na kraju podnaslov za hotel Marjan i hotel u Zagrebu.Dok je za Marjan napisano ono što već sve znamo o poslu u zagrebu ni slovca iako je u podnaslovu navedeno.
Sada u Lideru http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hup-pocela-nova-runda-prica-da-leko-prodaje-hotele-adrisu/ opet stara priča.
Što se u Adrisu događa nikako da ugleda svjetlo dana pa nema ni objave za skupštinu koja bi se trebala održati.Tišina iz Rovinja traje i dalje
Nedavno mali članak u novinama kada je Vlada donijela odluku da rušenje starog hotela iz 80 godina u Rovinju i izgradnja novog hotela na istoj lokaciji proglase strateškim interesom a vezan je i uz ACI marinu,
napisana je i na kraju članka rečenica da će Vlada ujedno pomoći Adrisu prodati nekretnine po tržišnoj cijeni.Koje?
Nikako da doznam o kojim se nekretninama radi.Danas u Jlistu na 2/3 stranice exkluzivne slike novog hotela i opet na kraju podnaslov za hotel Marjan i hotel u Zagrebu.Dok je za Marjan napisano ono što već sve znamo o poslu u zagrebu ni slovca iako je u podnaslovu navedeno.
Sada u Lideru http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hup-pocela-nova-runda-prica-da-leko-prodaje-hotele-adrisu/ opet stara priča.
Što se u Adrisu događa nikako da ugleda svjetlo dana pa nema ni objave za skupštinu koja bi se trebala održati.Tišina iz Rovinja traje i dalje
Polako,čeka se jos 3,4 blok transakcije po 3milj..
Bolje da ADRIS ne kupuje HUPZ jer znam da to Leko neće dati ispod dosta visoko zamišljene cijene
Bolje da ADRIS ne kupuje HUPZ jer znam da to Leko neće dati ispod dosta visoko zamišljene cijene
Koji jeftini druk! 😀
Ne brini neće kupiti! Nema za to sanse osim u glavama onih koji bi htjeli takvo sto.
adris/co -CO koja je preseljena sa više zagrebačkih lokacija u Jagićevu a njihovi prostori bit će pretvoreni u visoko kategorizirane hotelske sadržaje
društvo otpušta dionice a od članova uprave nema nikakvih promjena
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADRS_stjecanje_otpustanje_2016__4102016112343.pdf
društvo otpušta dionice a od članova uprave nema nikakvih promjena
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/ADRS_stjecanje_otpustanje_2016__4102016112343.pdf
Samo radnike i menadžment.
Povlaštena nastavlja seriju…pa ti sad drži keš u banci sa 1% kamate
@LOGIN
-treba peuzeti rizik na sebe i odlučit se za kupnju ili investiranje u dionice
Po 450,00 kn se sve čisti s aska na povlaštenoj…kao što sam prije napisao, ovakav spread između povlaštene i redovne nije opravdan…
kapitalizirajte ovo sto sada imate
ovo je lose vodena kompanija
Izgleda da nikome ništa nije jasno, jedino ivanuoreskovicu, on poziva na kapitalizaciju još tamo od 360 kuna.
No, evo što je meni palo na pamet, čista špekulacija nemojte to uzeti za ozbiljno jel ..
Ako su istinite one priče o kojima se pisalo da postoji namjera neprijateljskog preuzimanja, tada potencijalnom neprijatelju treba što?
Trebaju mu redovne dionice jer one samo imaju pravo glasa.
Da sam ja većinski trenutno, ili onaj koji ima prevladavajući utjecaj, ja bih spojio povlaštene dionice u redovne u tom slučaju. Zašto? Pa zato jer je cijena preuzimanja u tom slučaju bitno veća !
Redovnih ima 9 615 900 komada
Povlaštenih ima 6 784 100
indikativno je i daj e trezor kupovao povlaštenu ove godine preko Interkapitala u većim blokovima, pa ništa nije skupio jer nije bilo zainteresiranih prodavača.
Ako se spoje u jednu cijena preuzimanja je puno veća i kompliciranija.
E sad, ako do toga dođe, nema druge nego da omjer u eventualnom spajanju bude 1:1 jer je nominala ista. Dakle u tom zamišljenom slučaju za jednu povlaštenu bi se dobila jedna redovna, što bi ovima u povlaštenoj dalo popriličnu zaradu na sadašnju cijenu.
Ponavljam, ovo je samo čista špekulacija i ništa više.
lp