ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

boca
koje nekretnine ne piše ..

u Jlistu piše da će se graditi hotel u zagrebu i da ide dalje hotel marjan

Kakva niša: premija rasla 18%

plavi01, nisam znao da adris prodaje neke nekretnine. Ili sam krivo razumio.

boca
pa i mene je to iznenadilo ali sigurno sam dobro zapamtio i dobro napisao što piše u novinama jer tako i završava članak.Koje nekretnine i s čim je to vezano ne mogu dokučiti.Ne znam.

Ne znam zašto se neki guraju na prodaju na 440, kad je jasno da to “mora” još bar 100 kn gore i to po svemu, nam nijedne loše stvari kod ove dionice.

Hotel u ZG je skoro gotov. Nalazi se na mjestu TDZa u jagićevoj ulici, jedino im smetaju stare zgrade pogona, koje NE smiju dirati jer po godištu i vrijednosti spadaju u materijalnu baštinu Grada i kao takve su zaštićene, ali kako je i dvorac Kulmer useljen, tako će bit i ovo riješeno, ali to treba samo dočekati u vremenu koje dolazi.. mislim da je to taj “strateški hotel u ZG”, jer su puno love tu upucali koja već gubi vrijednost..

pišem samo na dionicama koje držim..

Hotel u ZG je skoro gotov. Nalazi se na mjestu TDZa u jagićevoj ulici, jedino im smetaju stare zgrade pogona, koje NE smiju dirati jer po godištu i vrijednosti spadaju u materijalnu baštinu Grada i kao takve su zaštićene, ali kako je i dvorac Kulmer useljen, tako će bit i ovo riješeno, ali to treba samo dočekati u vremenu koje dolazi.. mislim da je to taj "strateški hotel u ZG", jer su puno love tu upucali koja već gubi vrijednost..

Ma kakav hotel? Koliko znam, to nije hotel, nego poslovna zgrada za Upravu Adrisa i novo sjedište CO.

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

3M u jednoj transakciji na P-A

Naravno, prvo se sprovedu sve veće transakcije da se “poslože” karte pa će se sazvati izvanredna skupština za male dioničare 🙂

3M u jednoj transakciji na P-A

7 000 komada po 438,10 je prošlo.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Hotel u ZG je skoro gotov. Nalazi se na mjestu TDZa u jagićevoj ulici, jedino im smetaju stare zgrade pogona, koje NE smiju dirati jer po godištu i vrijednosti spadaju u materijalnu baštinu Grada i kao takve su zaštićene, ali kako je i dvorac Kulmer useljen, tako će bit i ovo riješeno, ali to treba samo dočekati u vremenu koje dolazi.. mislim da je to taj "strateški hotel u ZG", jer su puno love tu upucali koja već gubi vrijednost..

Ma kakav hotel? Koliko znam, to nije hotel, nego poslovna zgrada za Upravu Adrisa i novo sjedište CO.
[/quote]
ne samo to nego je već i CO preseljen 3 mj. tamo

[/quote]
ne samo to nego je već i CO preseljen 3 mj. tamo
[/quote]
bravo i hvala kolege.. 😉

pišem samo na dionicama koje držim..

New Report

Close