adrisu taman kada počinju istjecati dugovi i ulaganja počinju i povrati na ulaganja
keš se čuva najvjerojatnije za ACI-a
No vjerojatno će se kada se kupi ACI opet naći neki bolesnik da je to promašena investicija
Ivane mora da imas nocne more od ADRS. 3 godine si ga analizirao i dionica u to doba napravi skoro 100% rasta bez da ti imalo sudjelujes u tom rastu. Mora da jako pece ta rana s obzirom koliko ovdje pokusavas ljudima dokazati kako ADRS ne valja
A kratkotrajni zajmovi…to isto tako?, netko kupi adrs pa odmah kupi i zamjove koji su dani u mais + u cijenu uracuna i samu mais…
jel vi vidite koliko neznate?
ajde polako ce te shvatiti, treba vremena, a ja cu vam pomoci
2. Obveze za zajmove, depozite i slično 095 0 0
3. Obveze prema bankama i drugim financijskim institucijama 096 0 0
Dakle, 0 kn su zajmovi adrisa.
Drugo, da, netko kupi MAIS po cijeni na burzi, tako je. Ne govorimo o EV, već cijeni udjela. Ako netko po ovoj cijeni kupi MAIS, naravno da i dalje mora vraćati zajam ADRS-u. Nego kako ste vi to zamislili da ide?
Spustite se na zemlju!
Dani zajmovi, tj. kratkotrajna imovina koju je gosp pricao gore kada je POKUSAO napraviti valuaciju ADRS-a….
on je uracunao i jedno i drugo, dali vi mislite da to ima smisla?!
Ja ne znam što je tko vrednovao prije godinu dana, al Adris trenutno na burzi vrijedi 8,66 milijardi kuna. Ne znam da li je to puno ili malo, al ja osobno mislim da vrijedi više od toga. Pogotovo ako ga je možda moguće preuzeti za manje od tog iznosa.
Al ako netko misli da vrijedi 500 milijuna eura, onda sigurno nije u pravu jer je duhanski biznis prodan po toj cijeni. Ispada da ostalo ne vrijedi ništa, a to ne stoji kao što znamo… jel. Netko je očito jako u krivu, a sad što je tome uzrok i je li netko ima problema sa osnovnim računskim operacijama, ja to ne mogu znati, a iskreno i ne zanima me.
Ivane mora da imas nocne more od ADRS. 3 godine si ga analizirao i dionica u to doba napravi skoro 100% rasta bez da ti imalo sudjelujes u tom rastu. Mora da jako pece ta rana s obzirom koliko ovdje pokusavas ljudima dokazati kako ADRS ne valja
Ivan nema nocne more samo od adrisa…i na drugim dionicama radi isto tj. pokusava dokazati kako su preskupe i kako ne valjaju a one napravile 100-200-300 % gore u 2-3 godine
Meni se čini da je Ivan prodao dosta toga, uvjeren da je pogodio vrh, s namjerom da ponovo uđe kad se malo korigira. Kad ono ode to još gore. Pa si računa koliko je mogao zaraditi da nije izašao prerano. To ga čini lagano destruktivnim. Jedva čeka da malo padne da nam se vrati i počne ponovo pisati hvalospjeve 😉
R-a donekle fer cijena zbog špekulacija, ali P-a još debelo podcjenjena.
Kad dođe do nekakvih ranije zamišljenih 550, onda će i naši analitičari revidirati ljestvicu fer cijene jer vrijednost ovoga stalno raste.
Kad dođe do nekakvih ranije zamišljenih 550, onda će i naši analitičari revidirati ljestvicu fer cijene jer vrijednost ovoga stalno raste.
Do 550 mora cemo malo pričeka,mozda iduća godina .
[/quote]
Pa da je i za dvije godine nije to lose. Ali vidjet cemo
[/quote]
Kako je krenulo, moglo bi i prije….
[/quote]
Mislite još par mjeseci?
Ovoj godini je ostalo još 3 mj, strpit ćemo se toliko!