Kaže se strpljen spašen
Ja očekujem max 25 kn ( kao što je već netko napisao ne forumu )
Slazem se. tesko da ce se ponoviti 40kn od prosle godine, ali ni 15+25 ove godine nebi bilo uopce lose . Ne znam sto vise cekaju s tim pozivom prosle godine je objavljen pocetkom 8mj
Ne znam sto vise cekaju s tim pozivom prosle godine je objavljen pocetkom 8mj
A vama se nekud žuri…koliko vidim raste solidno i bez najave dividende…kao što sam već prije napisao povlaštena serija je trenutno 40% na diskontu u odnosu na redovnu..i to u situaciji kad bilanca grca od keša…
Nigdje mi se ne zuri no eventualna dividenda utjecat ce na moj cash flow i ubrzati/usporiti neke postojece planove. P dionica me ne zanima i nebi se slozio da je u diskontu. Postoji razlog zasto je premija na R tolika kolika je trenutno
Nigdje mi se ne zuri no eventualna dividenda utjecat ce na moj cash flow i ubrzati/usporiti neke postojece planove. P dionica me ne zanima i nebi se slozio da je u diskontu. Postoji razlog zasto je premija na R tolika kolika je trenutno
Svakako, postoji razlog, samo je pitanje da li je on opravdan u tolikom spreadu…
Je, opravdan je. Sve dok redovne imaju glasačka prava. To je i jedina razlika između dva roda dionica.
Ja ne glasam pa radije uzmem veću dividendu. 🙂
Eto. Za svakoga ponešto.