400-500 mil kuna za hotel?, u Splitu?, ne čini ti se malo previše, ha?….adris ne raspolaže svojim novcem, oni su imperatori ko i stari rimljani, koga briga za lovu, pa to je običan tisak na papiru i tamo neke znamenke na žiro računu….
gore mi fali za 30-35% duga,a sa 15-20 miljona erla ce ga zavrsit. Ja mislim da nema bolje investicije u nekretninskom biznisu u Hrvatskoj od ove.
@ Frankie: s obzirom da pratite, da li ste gledali možda koja je to kategorizacija, koliko soba i koliko to ispada troška/investicije? Ovo da su platili 30-35% potraživanja ste našli negdje ili pretpostavljate, s obzirom da su u priči bili KBZ, Agrokor i Sanja Palić malo je čudno da su prošli tako dobro?
Sudeci po ovome clanku http://www.poslovni.hr/hrvatska/na-splitskoj-zapadnoj-obali-niknut-ce-marriott-ili-hilton-317407
Adris je radnicka potrazivanja platio svega 35% stvarnog duga
@Valuevalk
nisam nasao nista vec pretpostavka jer isto radim i sam,ali s daleko manjim iznosima jer sam ja sitni kokošar,a evo se ispostavilo da sam u pravu.
tik-tak, tik-tak, tik-tak…
pulsirajući pozdravi iz Rovinja
Nisu isto prava odnosno potraživanja radnika i priča s Agrokorom, ako tako mislite računice su vam jako pogrešne