Vjerojatno ne možete telefonski. Zašto komplicirate?
Obavijest dioničarima Adris grupe o dostavi podataka za potrebe isplate dividende[/url]
Odnosi s investitorima
Telefon+385 52 801 122
Fax+385 52 813 587
investitori@adris.hr
dionicari@adris.hr
Zasto traze kopiju obje strane racuna? Sta oni imaju znat vas kontrolni broj? Posaljite im kopiju samo prednje strane..
I ja sam se pitao zasto obje…. Jer, ne treba im niti jedna! Broj kartice je nebitan. A pogotovo kontrolni broj. Medutim, na nekim karticama (mojoj novoj, npr.) broj racuna je napisan na straznjoj strani kartice i zato oni za svaki slucaj traze kopiju obje strane. Cisto da mogu biti sigurni koji je broj racuna da kasnije nemaju problema ako im neko napise krivi broj racuna (ljudi su traljavi pa ne misle koliko je bitno da svaka znamenka bude tocna). Ja sam im npr. u mailu napisao svoj IBAN a poslao sam i kopiju obje strane kartice s tim sa sam zacrnio broj kartice (s prednje i straznje strane), mjesec do kada vrijedi i kontrolni broj. Zapravo, ostalo im je samo moje ime i prezime i IBAN sa straznje strane sto im je zapravo i jedino bitno.
da, najbolje prikrit pa si na miru.
Aa…. kad ce AdrisPA bit 500kn kak vele analiticari? Kad ce bit opet neka izvanredna dividenda?
🙂
Na skupstini je najavljena izvanredna skupstina u 10mj. Znaci vjerojatno pocetkom 9og mozes ocekivati objavu poziva. Nesto se suska da bi tada trebao biti prijedlog za isplatu izvanredne dividende, no to su zasad samo ciste spekulacije.
eto vidiš dobiš divku a cijena raste pa očekuješ izvanrednu divku
ova dionica niš ne valja vele neki.da ponoriš
Ne mora znaciti nista, no naisao sam na zanimljiv clanak u slovenskom Dnevniku gdje se spominje zajednicko djelovanje Vlahovica i Jamnika u cilju rusenja predsjednika NO-a Save Re Zvonka Ivanusica.
Pored toga, iz Adrisa su potvrdili da su u roku dopunili zahtjev za povecanje udjela te da cekaju rjesenje AZN-a.
Ne znam slovenski dovoljno dobro pa postoji mogucnost da sam krivo prenio informaciju, stoga provjerite sami i ispravite me ako grijesim.
Zanimljivo, možda matejt (lrh) ili Slovenac (himr) mogu malo pomoći?
Sdalmacija
kerum i njegov nećak ulaze u borbu za svoja potraživanja u marjanu jer su nanjušili zlatnu koku u adrisu ali po meni adris zna što radi i zašto isplaćuje dugove radnicima…..
Jlist
Popović-maistra spominje ulaganja a i akvizicije
vijesti su šture i na kapaljku i izjave dobro ograđene sa svih strana.advokatski riječnik…..
adris/co
Promatrano prema društvima za osiguranje, krajem lipnja najveći je tržištni udio, od 29,3 posto, zauzimalo Croatia osiguranje, s ukupnom zaračunatom bruto premijom od 1,4 milijarde kuna.
Drugi je Allianz, s 594,8 milijuna kuna premije, odnosno 12,36 postotnim tržišnim udjelom, dok je na trećem mjestu Euroherc, sa 402,4 milijuna kuna premije, odnosno udjelom na hrvatskom tržištu osiguranja od 8,36 posto.
Croatia osiguranje je krajem lipnja zauzimalo najveće udjele u oba segmenta osiguranja – u neživotu je držalo 33,28 postotni udio (premija od 1,09 mlrd kuna), a u životu 20,7 posto (315,6 mln kuna premije).