ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

to su ostaci imovine duhana zagreb koji se moraju pripojiti adrisu jer tdr je prodana ……

ne vidim nikakav problem. to je već sve uključeno u konsolidirano izvješće. evemtualno ako će se imovina (koja BAT-u nije potrebna jer proizvodnje odavno nema) prodavati, a ako nije revalorizirana.

plavi
zašto misliš da podatke ne smiješ postati na forum? koga zanimaju, vrlo lako ih može naći.

u bilanci TDZ na dan 31.12.2014. imamo vrijednost materijalne imovine (Adris centar u Jagićevoj) oko 200 milijuna kuna, i kratkotrajnu financijsku imovinu (potraživanja za pozajmice od matice Adris grupe d.d. iznos od 557 milijuna kuna i pozajmica TDR d.o.o. iznos od 402 milijuna kuna

Bivšim radnicima splitskog hotela Marjan rovinjska Adris Grupa isplatila je 7,7 milijuna kuna,..

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/319696/adris-grupa-sve-blize-kupnji-kerumovog-hotela

ave Cezar
solomunsko rješenje za prozore na hotelu nakon što vatrogasci nisu htjeli potpisati da budu drveni prozori
a konzervatori ne daju da budu aluminijski.
Odluka da se ipak može graditi hotel je :prozori će odzvana biti drveni škure a iznutra aluminijski.
adris može sve.
ave Cezar

Adris preuzeo hipoteku upisanu na hotelskom aneksu uz hotel Marjan

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split/clanak/id/319745/mic-po-mic-adris-i-preko-agrokora-do-kerumovog-marjana

ovo sa hotelom marijan mi se sve manje svidja kosturi trazbine dugovanja nismo ga ni preuzeli a vec smo u minusu od preko 100 mil trazbina i isplata.Imam r-a seriju

Cashom pun ADRIS obzirom na stanje u Turskoj, postaje jedini pravi favorit za ACI.
Prodati marine turskom Dogusu, sada se čini nevjerojatnim, a u Turskoj
se duboka kriza tek otvara.

Jeli nekome mozda vec sjela dividenda? Vidim prema Mojedionice da je datum isplate *do* 21.7. pa rekoh da provjerim jer meni nije, a ove godine nisam slao podatke u Adris (pretpostavljajuci da ih imaju od prosle godine)… Nisam u RH pa mi je tesko biti u toku..

Jeli nekome mozda vec sjela dividenda? Vidim prema Mojedionice da je datum isplate *do* 21.7. pa rekoh da provjerim jer meni nije, a ove godine nisam slao podatke u Adris (pretpostavljajuci da ih imaju od prosle godine)… Nisam u RH pa mi je tesko biti u toku..

U odlukama s glavne skupštine piše da će se isplatiti 21.7.

21.07. danas dobio mailom odgovor.

Danas isplata redovne dividende.
Javite da li je obračunat porez ili je opet bez poreza ????

New Report

Close