Ako nekoga zanima…
Vaš link …
Ko danas uopće razgovara sa brokerom!?
[/quote]
Pa za početak bi mogli oni koji su kao sivonje plaćali istu cijenu na ex-dividend day. Taj kratak razgovor mogao im je uštedjeti 3-4% preplaćivanja cijene.
Ja također popričam sa svojim jer nalazim to korisnim.
[/quote]
Izgleda da će stvari ipak doći na svoje…ovo se može nazvati korekcija cijene s faznim pomakom
Poveznica s ADRS je?
Je li moguće da je netko pogriješio u zadavanju naloga pa umjesto prodajnog stavio kupovni, ili mu je baš i nakon isplate dividende 530 jeftino?
Ali toliko je jedva bila dostigla i prije dividende, tako da ne znam što reć!
Kako god svaka čast!
Je li moguće da je netko pogriješio u zadavanju naloga pa umjesto prodajnog stavio kupovni, ili mu je baš i nakon isplate dividende 530 jeftino?
Opet neko griješi po tvom sudu:)
http://www.zse.hr/default.aspx?id=70871
Moram priznati da mi i nije baš jasno, nije li TDR svojevremeno otkupljivao dionice TDZ-a, mislio sam da je to išlo u paketu BATu?
Sada je Adris pripojio TDZ, što je dobro, gledam financijske pokazatelje i bilancu TDZ-a, koje vjerojatno ne smijem staviti na forum, hm .. 😉
lp
Nitko ništa ne komentira, pitanje koliko ih uopće i razumije tematiku. Pitam se je li netko od forumaša pogledao bilancu i rdg TDZ-a i ustanovio kako će to utjecati na Adris grupu? Rapidna promjena koja bi zaslužila i te kako raspravu na forumu, možda je ljeto pa je to slučaj da nema komentara .. ? 🙂
lp
Nitko ništa ne komentira, pitanje koliko ih uopće i razumije tematiku. Pitam se je li netko od forumaša pogledao bilancu i rdg TDZ-a i ustanovio kako će to utjecati na Adris grupu? Rapidna promjena koja bi zaslužila i te kako raspravu na forumu, možda je ljeto pa je to slučaj da nema komentara .. ? 🙂
lp
pratim, ali zbog obveza ne stignm ući u tematiku.
I mene je iznenadila jučerašnja obavijest o pripajanju TDZ.
lp
Nisu li Rdg i Bilanca TDZ-a već bili “vidljivi” kroz konsolidirano izvješće? Kakav dodatni efekt očekujete?