ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nekoga zanima…
Vaš link …

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Broker može napomenuti da je zadnji dan za dividendu ali neće savjetovati što da radite.

Ko danas uopće razgovara sa brokerom!?

[/quote]

Pa za početak bi mogli oni koji su kao sivonje plaćali istu cijenu na ex-dividend day. Taj kratak razgovor mogao im je uštedjeti 3-4% preplaćivanja cijene.

Ja također popričam sa svojim jer nalazim to korisnim.
[/quote]

Izgleda da će stvari ipak doći na svoje…ovo se može nazvati korekcija cijene s faznim pomakom

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

stjecanje 150 komada
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/HUPZ_stjecanje_otpustanje_2016__172016152450.pdf

stjecanje 150 komada
http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/HUPZ_stjecanje_otpustanje_2016__172016152450.pdf

Poveznica s ADRS je?

poveznica je da je pogrešna stranica treba iči na str.hupz

Je li moguće da je netko pogriješio u zadavanju naloga pa umjesto prodajnog stavio kupovni, ili mu je baš i nakon isplate dividende 530 jeftino?
Ali toliko je jedva bila dostigla i prije dividende, tako da ne znam što reć!

Kako god svaka čast!

Je li moguće da je netko pogriješio u zadavanju naloga pa umjesto prodajnog stavio kupovni, ili mu je baš i nakon isplate dividende 530 jeftino?

Opet neko griješi po tvom sudu:)

http://www.zse.hr/default.aspx?id=70871

Moram priznati da mi i nije baš jasno, nije li TDR svojevremeno otkupljivao dionice TDZ-a, mislio sam da je to išlo u paketu BATu?
Sada je Adris pripojio TDZ, što je dobro, gledam financijske pokazatelje i bilancu TDZ-a, koje vjerojatno ne smijem staviti na forum, hm .. 😉

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nitko ništa ne komentira, pitanje koliko ih uopće i razumije tematiku. Pitam se je li netko od forumaša pogledao bilancu i rdg TDZ-a i ustanovio kako će to utjecati na Adris grupu? Rapidna promjena koja bi zaslužila i te kako raspravu na forumu, možda je ljeto pa je to slučaj da nema komentara .. ? 🙂

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nitko ništa ne komentira, pitanje koliko ih uopće i razumije tematiku. Pitam se je li netko od forumaša pogledao bilancu i rdg TDZ-a i ustanovio kako će to utjecati na Adris grupu? Rapidna promjena koja bi zaslužila i te kako raspravu na forumu, možda je ljeto pa je to slučaj da nema komentara .. ? 🙂

lp

pratim, ali zbog obveza ne stignm ući u tematiku.
I mene je iznenadila jučerašnja obavijest o pripajanju TDZ.

Kolega plavi možete li vi prokomentirati?

lp

Nisu li Rdg i Bilanca TDZ-a već bili “vidljivi” kroz konsolidirano izvješće? Kakav dodatni efekt očekujete?

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

New Report

Close