ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

adris/maistra
teški milijuni ulažu se u turizam kao siguran kapital u budućnosti
naši mirovinci još uvijek financiraju posrnule firme,gubitaše i godinama njima slične i to godinama tako

gradilište maistrinog hotela amarin
http://files.glasistre.hr/GlasIstre.pdf

Zaboravio sam, kada je ono zadnji dan za DIVKU?

29.6.2016 Adris grupa d.d. ADRS-P-A Početak trgovanja bez dividende

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

28.06.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

28.06.
[/quote]Hvala kolega. Dakle zadnji dan kupnje 24.6?

28.06.

[/quote]

Ne, 28.06.

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

28.06.

[/quote]

Ne, 28.06.
[/quote]Dakle nema više ono T+2…?

28.06.

[/quote]

Ne, 28.06.
[/quote]Dakle nema više ono T+2…?
[/quote]
Ima. 30.06. je datum stjecanja prava na dividendu, al za to moras imati 28.6. dionice.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Adris će osiromašiti zbog isplate dividende.
15 kn po dionici.
Valjda će dobit sobom na Onaj svijet odnijeti. I tako ne znaju što će sa novcem kojega već imaju 🙁
ADPL je isplatio 12kn po dionici, cijena 108 kn.
Adris 15 kn, cijena 390kn.
Jesmo li se mi krivo parkirali ?
Baš sam razočaran politikom isplate dobiti.

Isplata mršavih 15 kn divke 21.7.16.Ako ne bude izvanredne dividende biti će ovo izgleda slaba godina za
dioničare.
Danas u Sdalmaciji članak za prodaju hotela u Splitu koji prelazi izgleda u zavrzlamu međuvlasničkih
odnosa za hotel.

15.06.2016 15:42:48
Adris grupa d.d. – odluke Glavne skupštine
Adris grupa d.d. dostavlja obavijest o Glavnoj skupštini održanoj 15.06.2016.

15.06.2016 13:59:49
Maistra d.d. – odluke Glavne skupštine

registracija za lučke djelatnosti i nautiku

Prodao ADRS nedavno po 395 kn.I dalje smatram da je ovo najbolja dionica u HR ali jednostavno vani vidim bolje prilike plus što sam revoltiran idiotima na vlasti i “odustao” od ove države.Ne može biti sreće sa takvima.Čim manje imam imovine u HR tim bolje.Bolje neće biti,barem ne u našoj generaciji.
Vraćam se jedino u slučaju nekog jako dobrog diskonta.
Sretno svima,odlična je ovo dionica bez brige.

"Only dead fish swim with the stream"

Sa današnje Skupštine Adrisa…

Govoreći o dividendnoj politici i daljnjem rastu vrijednosti kompanije, Vlahović je istaknuo da je od 1994. do danas ostvaren prosječni godišnji prinos od 28 posto po dionici. „Rast, razvoj i održivost bili su prioriteti Grupe, unatoč tome ostvareni dividendni prinos iznad je 5-godišnjeg prosjeka hrvatskog tržišta. To pokazuje da Adris „ne renta svoju prošlost, stvara nove poslove, dodaje vrijednost tvrtki i otvara perspektivu novim naraštajima svojih zaposlenika“. Uspješno je ovladao novim poslovima te ostvaruje prinose na ulaganja veća od zahtijevanih prinosa industrije. „Povećanje vrijednosti naših poslova, aktivna dividendna politika i program otkupa dionica odrazit će se na vrijednost tvrtke, što će i nadalje osiguravati visoke stope prinosa za dioničare“, zaključio je Vlahović.

New Report

Close