ovo prelazi u dosadu a cijena dionice brlja……
@plavi01
Najjači si. I ADRS je dobra kompanija, al ništa posebno. Trenutno jako skupa, al održiva još barem jedno stoljeće.
Evo Q1 2016 je na pragu da još povećaju tu dobit…..
ivanoreskovic
ovo sam postao jer znao sam da ćeš se javiti a kaj veliš ima ante dionica ko pljeve mora da si zadovoljan
time.hahahaha.grdo ti se zamjerio taj adris i ante
meni ovo najsigurnija banka u hrvata već godinama
sretno Ti ivanoreskovic vidim da napreduješ na najportfelj/moje dionice ja trenutno baš ne …
ivanoreskovic
ovo sam postao jer znao sam da ćeš se javiti a kaj veliš ima ante dionica ko pljeve mora da si zadovoljan
time.hahahaha.grdo ti se zamjerio taj adris i ante
meni ovo najsigurnija banka u hrvata već godinama
sretno Ti ivanoreskovic vidim da napreduješ na najportfelj/moje dionice ja trenutno baš ne …
Pusti,zna Orešković,on ti je to proučavao 2 godine i zna sve o tome…osim da je Q1 bio bez TDR-a i da sad ADRS najviše ovisi o sezonskom efektu turizma.. e da i mentor mu je zakon,to ti je onaj koji mu je ukazao kako ADRS po 200 kn ne valja ni mrvu.Ljudina,što reć.
Ako mu je Ante mentor koji mu je rekao da proda na 200kn, onda mi je i jasno zašto je ljut na njega… 🙂
Trezoru je ponestalo P-A serije za dijeliti, pa možda zato raste…
Trezoru je ponestalo P-A serije za dijeliti, pa možda zato raste…
To znaci da ce otkupljivat poslije dividenta .
–
ivanoreskovic
@plavi01
Najjači si. I ADRS je dobra kompanija, al ništa posebno. Trenutno jako skupa, al održiva još barem jedno stoljeće.
Evo Q1 2016 je na pragu da još povećaju tu dobit…..
daj se jednom već odluči što se adrisa tiće,jel je ili nije….
želim da svima porastu dionice u njihovim portfeljima i da svi zarade pa kad se sretnemo da bude fešta
dosta dionica ima sve bolje rezultate morat će to sve u zeleno.Sada pak to sve trenutno hebe politika
adris/maistra
U Istri Maistra gradi Hotel Amarin, obiteljski hotel s autentičnim zabavnim i znanstvenim programom fokusiranim na aktivnosti koje stvaraju sreću. Hotel će imati 4*, te 280 jedinica. Maistra dodatno investira u svoje kampove, kao i Arenaturist koji ulaže u poboljšanje skoro
Investicijski “boom” na Jadranu: U Hrvatskoj ove godine 40 novih hotela
adris maistra
FOTO: Hotel Adriatic u Rovinju osvojio prestižnu nagradu stranih gostiju
Osvajaju se i nagrade i priznanja.