Je li još netko od dioničara dobio ponudu za otkup dionica SMS-om? Nudi se 410 kn za PA i 560 kn za RA. Čini se da je P.C. opet u akciji.
SMS otkup? 🙂
Je li još netko od dioničara dobio ponudu za otkup dionica SMS-om? Nudi se 410 kn za PA i 560 kn za RA. Čini se da je P.C. opet u akciji.
ja sam dobio. broj je neki skroz normalan, nisam zvao čovjeka. nemam pojma…
Zafrkavate se?
Prije bih rekao da je AV angažirao partizane…
Sigurno se Vlahović, Plinio i njihovi ljudi ne bave s takvim stvarima.. To je valjda svima jasno.
Prije bi rekao da to rade neki brokeri (znam par takvih situacija iako kod nelikvidnih dionica, uzmeš knjigu dioničara i prođeš telefonski imenik, na neke brojeve naletiš.), pa računaju da zarade 10-20 posto na cijenu koju nude (očito nešto znaju) iako ne vidim zašto onda ne čiste na burzi kada je tržišna ispod te cijene koju spominjete.
Sigurno se Vlahović, Plinio i njihovi ljudi ne bave s takvim stvarima.. To je valjda svima jasno.
Prije bi rekao da to rade neki brokeri (znam par takvih situacija iako kod nelikvidnih dionica, uzmeš knjigu dioničara i prođeš telefonski imenik, na neke brojeve naletiš.), pa računaju da zarade 10-20 posto na cijenu koju nude (očito nešto znaju) iako ne vidim zašto onda ne čiste na burzi kada je tržišna ispod te cijene koju spominjete.
Ma ne, uopce se na bave… Evo Ante je doveo Lorencina u Maistru. Mogao bih tocno navesti sve ljude koji su u tome sudjelovali i tko se tu kome i za sto oduzuje. Povjerenstvo pak kaze da je sve cisto. S druge strane za obicne smrtnike posla ni za lijek. Ajd da je doveo i platio nekog strucnjaka, nego Lorencina. Sacuvaj me Boze ove Nedodjije…
Pa što vas briga o kome je riječ, radije se vodite time da je krajem ožujka kompanija htjela kupiti do 5 % izdanih dionica P serije po cijeni do 385 kuna i da im se na ponudu putem Interkapitala javio nije – NITKO.
lp
Pa što vas briga o kome je riječ, radije se vodite time da je krajem ožujka kompanija htjela kupiti do 5 % izdanih dionica P serije po cijeni do 385 kuna i da im se na ponudu putem Interkapitala javio nije – NITKO.
lp
zašto mislite da se javio NITKO ?
moguće je i da se javio “netko” ali da su oni procijenili da je to premalo od ukupnoga što žele kupiti odnosno da je količina ponuđena bila bliža gornjem rasponu ponuđene cijene.
@Fahrudin: nism mislio na Lorencina da se s tim ne bave nego na takvo skupljanje dionice s porukama.
Za Lorencina je sasvim jasno da je doveden dijelom za ono što je do sada odrađeno, a dijelom za ono što bi tek treba odraditi. Da li je to ACI, HMST, HIMR ili nešto četvrto tek ćemo vidjeti…
Isto kao što je zanimljivo vidjeti u koja je sve tijela nove vlasti instantno ubačen Prelec iz PPD-a. I koje ćemo sve tek poveznice pohvatati s vremenom.
lp
zašto mislite da se javio NITKO ?
moguće je i da se javio "netko" ali da su oni procijenili da je to premalo od ukupnoga što žele kupiti odnosno da je količina ponuđena bila bliža gornjem rasponu ponuđene cijene.
[/quote]
Nije se javio nitko.To je prava istina!