ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Blok transakcija ADRS-P-A od 19 000 komada po 360 kn.

lp ,

ovdje se nikome ne lipari..kad se skupi cash, ide se u blok transakciju.

adris/co
sloveniji po meni ne trebaju dva osiguranja a u ovom članku vele da sigurno ne će prodati triglav a zainteresirani su i za kupnju u Albaniji ….
konsolidacija co će koštati a koštati će ako uzmu sava re.bit će tu rovovske bitke za tržište a sumnjam da će triglavu prepustiti i Albaniju.AV dovodi nove snage da ojača CO
http://www.seebiz.eu/rekordna-dobit-slovenskih-osiguravatelja/ar-132019/
Idu prodaje adrisa u blok transakcijama izgleda da netko nešto više zna o mogućoj dividendi

@plavi01
Ako krenu agresivno isplacivati dividendu u ovom stadiju, umjesto strateški pametno, s većim povratom investirat, onda sam još uvjereniji da ova kompanija nema lijep završetak……

ivanoreskovic
pa ja ne vjerujem da će biti agresivnijeg isplaćivanja dividendi.plan isplate dividendi je dan za nekoliko godina unaprijed.govorim o mogućoj planiranoj dividendi za 2016 + još nešto dodatno samo u ovoj 2016.
Ne želim špekulirati ali adris ulaže u osiguranje i uložio je u HPB, Financije će u Hrvatskoj tek dolaziti do
izražaja i dobivati zamah kao i turizam i to će imati uzlazan trend polako ali godinama pogotovo ako Hrvatska odluči imati svoju banku.Da se nešto sprema,sprema se jer na londonsku burzu idu AAA po dodatni kapital.Stvari se presporo razvijaju opterećene ovom lošom gospodarskom politikom

@plavi01
čitajući ovo gore što ste napisali, Ja i vi imamo sasvim drugačiji pogled….

@plavi01

Ako krenu agresivno isplacivati dividendu u ovom stadiju, umjesto strateški pametno, s većim povratom investirat, onda sam još uvjereniji da ova kompanija nema lijep završetak……

Daj Boze da agresivno isplacuju dividendu, a ne investiraju dalje novce na domacem terenu osim u vec razvijene poslove. Al bojim se da oni nece stici ni agresivno isplacivati dividende, a ni raditi velike akvizicije jer dok god se ne rijesi najveci problem Adrisa, a to je vlasnistvo i potpora svih ili vecine dionicara trenutnoj poslovnoj politici i poslovodstvu, price o velikim investicijama nisu pretjerano realisticne.

ma o čemu vi pričate.. kao do sada nije bilo investicija??
pa ljudi su stvorili Cromaris i Maistru, kupili CO.. To je ništa??

ivanorešković govori o.koliko je novaca potrošeno za co/cromaris/maistru i da će se taj novac vratiti tek za
20 g i trenutno razmišljanje za danas je tako iz njegovog kuta gledanja
Budučnost co/crom/mais će koštati još mnogo novaca i koštati će ko svetog petra kajgana…

ivanorešković,treba biti:veseo.nasmijan i optimističan jer adris toga optimizma vrijedi oko 100 eura kada se
zacrtano realizira.kada imate zlatnog merđu kaj vas briga koliko je koštao kad ga nikome ne želite prodati odnosno nitko ga ne može platiti koliko vrijedi i cijena mu onda samo može rasti.O kaj.

pričekajmo travanj kada će AV morati dati naznake za 2016 poslije izlaska poslovanja za 2015
za sada plan za dividendu i budući rast cijene dionice u budućim godinama morat će biti dobro obrazloženi.

adris ima udjele svuda gdje treba:savare,hpb,uljanik,atpl (10,63%)co
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/YtoQQpL8J6KgeLJX44bZaw==.pdf
kuha se kuha adris juha

adris/co
kupuje se savare
slovenci još uvijek bolji u osiguranju
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/420609/Vlahovic-kupuje-dionice-u-dezeli-ali-ga-Slovenci-sisaju-u-poslovanju.html

vjerujem da će se ove godine dogoditi preokret tog trenda u poslovanju, te da će izuzetni troškovi restrukturiranja u proteklom razdoblju uroditi plodom.
Definitivno je dobar potez povećanje udjela u Sava Re osiguravajućem društvu, nadam se da će nastaviti u tom trendu i ciljem da postanu regionalni osiguravateljski lider.
Snage za to definitvno imaju..

New Report

Close