Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Vaš link …
Od 1:20-1:25 o privatizaciji u turizmu.
Upravo poslusao. Optimistican sam.
"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."
tak je a nečeju se prodati.nije štel ni Mercator pa je ipak Agrokorov
no slovenci sada imaju tri osigur.tvrtke a sve tri ne možemo kupiti pa bu ju opet ostali konkurencija a vjerujem da adris za konkurenciju ima odgovor
Zapravo slucajno sam stavio na stranice Adrisa umjesto na HIMR. A mozda na kraju i bude imalo veze. Pricao je o trenutnim i potencijalnim natjecajima. Ima audio zapis na stranicama Vlade.
"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."
Danas prosao ispred nove zgrade u jagicevoj, benzinska ispred a iza muzej, hoce u prizemlju biti sta za javnost ili sve samo za sluzbu?
Danas prosao ispred nove zgrade u jagicevoj, benzinska ispred a iza muzej, hoce u prizemlju biti sta za javnost ili sve samo za sluzbu?
To ce biti muzej? Čega?
Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.