ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

lider,
adrisova dividenda 820 milijuna kuna
AV 98,04 M.PLINIO 62,05 M,ZEC 29,4,AP 26,17 M kuna
a netko je preko skrbničkog računa dobio 41,6 milijuna

među prvih 10 ne vidim neke promjene među dioničarima R

R-dionica
1. VLAHOVIĆ ANTE 1.960.800 20,39%
2. CUCCURIN PLINIO 1.241.100 12,91%
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 1.039.671 10,81%
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 597.662 6,22%
5. POKRAJAC ANTON 389.500 4,05%
6. ZEC BRANKO 379.026 3,94%
7. ZAGREBAČKA BANKA D.D./ZEC BRANKO 208.334 2,17%
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. 201.000 2,09%
9. DAMIJANIĆ STANKO 200.700 2,09%
10. ŠORAK-POKRAJAC MARICA 197.700 2,06%

UKUPNO 6.415.493——— 66,72%

izgleda da se kupuje povlaštena dionica od dividende ili pojačavaju skrbnički ili netko drugi kupuje za vodeće dioničare

@plavi01, ti si vidim jedini uporan na ovoj temi…svaka čast, ali izgleda da nam je društvance zamrlo na ovoj temi.. a ne vjerujem da nikoga ne zanima tema Adrisa…

Ima nas koje zanima, dakako.
R-A mi je preskupa pa je ni ne gledam
za P-A se uvijek nadam da će je računi iz Top10 malo oboriti da dokupim.
Možda se cijena malo iskorigira ako ekipa vani krene paničariti zbog svojih ludosti, Kine, Grčke, nafte, EM i koječega-vidim da se svako par mjeseci nađe razlog za to. Ovaj “terorizam” baš ne ruši dionice.

Nema se tu kaj pisati – na djelu je velika akumulacija. Gledam samo R izdanje. P će kasnije biti u fokusu.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nema se tu kaj pisati – na djelu je velika akumulacija. Gledam samo R izdanje. P će kasnije biti u fokusu.

slažem se…ali veći potencijal dugoročno ima P izdanje..

Da mi je samo znat gdje si ti vidio veliku akumulaciju? Zapravo je cudno na sve one najave koliko se malo trguje.

adrisova dividenda 820 milijuna kuna, gdje čeka lova …i od dividende i od Bat-a
novih kupovina nema jer su dosta izloženi ovoj dionici a najavljene dividende u budućnosti ne privlače baš puno fondove koji izgleda čekaju neki IPO
primirje u adrisu me baš ne veseli. više bi volio da se otvore karte jer očito je da neki znaju puno više.
svoj danak nosi i pat pozicija oko Vlade .ne zna se dali će past kakva akvizicija pa nema ni novih kupaca.
kupnja bivše pošte u Dubrovniku iza hotela Imperial* je dobar ulov za proširiti se jer je odlična lokacija prema moru/uvali a ulazak u HPB-a je pametan potez. da mi je samo znati što se sprema jer HPB opet ide u dokapitalizaciju.preko puta CO u praškoj se prodaje zgrada na br.2 i 4 jer zabi treba lova…..

Joj daj ajde nemoj nas s postama i zgradom u Praskoj, to su toliko male i nebitne investicije da je uopce deplasirano razgovarati o njima.

Da mi je samo znat gdje si ti vidio veliku akumulaciju? Zapravo je cudno na sve one najave koliko se malo trguje.

Ajd razmisli malo, zapitaj se tko prodaje, pa će ti onda biti jasno zašto nije veći opseg trgovanja.

Ne znam tko prodaje?! Ti znas?

Prije deset dana jedna velika brokerska kuća iz RH dobila je poveći nalog za kupnju a ciljana skupina prodavatelja je grupa od ovih 800 (minus veliki)
http://www.jutarnji.hr/slucajni-milijunasi—prica-jednog-od-malih-dionicara-adrisa/1365429/
Čuo sam da su neki potencijalni prodavatelji bili kontaktirani i telefonski ali koliko vidimo uspjelo se iscijediti tek nešto više od 15000 komada. Očito im je ova cijena preniska.
A tko je kupac, pojma nemam

New Report

Close