To sta imate toliki cash na racunu, apsolutno nista ne znaci, ako ne dode do neke nove velike krize. Danas je novac jeftin, primjer RIVP. Ova dionica je trenutno zarobljenik njezine Uprave
To sta imate toliki cash na racunu, apsolutno nista ne znaci, ako ne dode do neke nove velike krize. Danas je novac jeftin, primjer RIVP. Ova dionica je trenutno zarobljenik njezine Uprave
A šta onda znači?Adris valjda radi za novac,svaki kvartal sjedne nova cifra na račun,čemu onda uopće kupovati dionice kad cash ništa ne znači?
Majke mi ovo kao da neki hipi iz 60-tih priča….
Pogledaj povrat u ADRS-u na kapital?, koliki je?
Vidim da su kapital i rezerve od 2009g do danas narasle sa 6.339,64 M na 9.357,58 M a cash/dionica sa 130,70 na 386,61.
Da je moglo bolje(roe) vjerojatno stoji,ali to nema veze sa onim komentarom da cash ništa ne znači,odnosno to bi vrijedilo kad bi ADRS pržio novac.
Pa adrs i prži novac s obzirom na portfelj niskog povrata a velikog rizika….
Proučite cijeli ADRS pa možemo komentirat, kao što sam i naveo 2 godine sam ga proučavao i na njemu zaradio u 2 navrata oko 70-80% kumulativno. A onda sam shvatio da je to tvrtka daleko od dobre, al miljama daleko. Niti imaju menadžment koji valja, niti vlasnika. A imaju takav potencijal i cash, a nemaju pojma s njime.
Kako prže cash kad sam sad dokazao da ga zarađuju?
I kakav rizik kad se dobije besplatno cijela grupa?Tu je marža sigurnosti iznimno visoka.
Mi ko da pričamo o PTKM ili DDJH,o tako nekoj uspješnici.
Vratite se vi na proučavanje pa se čujemo opet za 2 godine.
Vratite se vi na proučavanje pa se čujemo opet za 2 godine.
Pred dvi godine je tako govorio za KORF, a eto, danas ga hvali. Valjda je non-stop dvi godine u zaostatku…
Kolega Kresso…sve u svoje vrijeme…iz ovog je vidljivo da je kolega bigfoot nešto naučio tako da mi je drago kad ulagač pogriješi tj.krivo procijeni određenu dionicu ali se na kraju iz grešaka nauči te tako po primjeru Adrisa promijeni percepciju razmišljanja. I sam nakon Rivp najviše potencijala vidim u Adrisu(nebitno na kraju koja serija )gdje se cijena obiju dionica iznivelira i dođe na takoreći istu vrijednost.
Nikako da se opametim, jel tako?
Kakva suluda burza… u četvrtak i petak netko je prodao tisuće dionica po 540 a danas ko halva ide sve po 570 tko je lud ovdje majketi? Tko?
Kakva suluda burza… u četvrtak i petak netko je prodao tisuće dionica po 540 a danas ko halva ide sve po 570 tko je lud ovdje majketi? Tko?
Cirkus