valjda se fond manageri malo igraju, bilo je izlaganje na bidu u tisućama komada u nekoliko naloga, koje su onda u sekundi povukli..nemam pojma što bi im to značilo…
Što se dogodilo R-A-ovci s bidom?
može redovna dionica pasti koliko god hoće ali ne može niže od povlaštene a povlaštena dionica prema svim pokazateljima mora rasti
može redovna dionica pasti koliko god hoće ali ne može niže od povlaštene a povlaštena dionica prema svim pokazateljima mora rasti
Pitajte lanicu da li mora biti tako!😊
lanica je više toga napisao/la pa ne znam na što mislite ali povlaštena dionica je podcjenjena no burza je burza (HR)
lanica je više toga napisao/la pa ne znam na što mislite ali povlaštena dionica je podcjenjena no burza je burza (HR)
I ja sam to govorio već 100 puta, ali Lanica me svaki puta uvjerava da nije tako.
Pokušajte se sad Vi boriti s njom !
Sumnjam da Plinio prodaje. Živo me zanima tko kupuje?
Kakav Plinio..pa ovim tempom najmanje dvije godine bi mu trebalo da dobi zacrtano..po meni i ako bude sta nece ic redovnim putem
nedugo sam u globusu pročitao da grčka ima oko 350 hotela s 5*
hrvatska ih ima 31 hotel s 5*
svojedobno je u Jlistu pisalo s bombastičnim naslovima:u sljedećih 10 godina dolazi veliki kapital u turizam
hrvatske a ne uspijevamo dovesti kapital ni u Maestrale,Imperijale Rab a ACI-a čeka a država se ne javlja
a da ne govorimo o Brijunima pa spominjemo neki Muzil u Puli.Hrvatske službe pune su nesposobnih uhljeba.Fale nam strane firme koje bi ušle u projektno građevinski biznis no građevinska turistička zemljišta
su u rukama ljudi koji su pitaj boga na koje načine došli do njih a ne rješava se turističko zemljište a ni pdv u turizmu
Adris/maistra je to dobro snimio i gradi hotele s 5*u Rovinju i Zagrebu