ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakav manevar?

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

valjda se fond manageri malo igraju, bilo je izlaganje na bidu u tisućama komada u nekoliko naloga, koje su onda u sekundi povukli..nemam pojma što bi im to značilo…

Što se dogodilo R-A-ovci s bidom?

može redovna dionica pasti koliko god hoće ali ne može niže od povlaštene a povlaštena dionica prema svim pokazateljima mora rasti

može redovna dionica pasti koliko god hoće ali ne može niže od povlaštene a povlaštena dionica prema svim pokazateljima mora rasti

Pitajte lanicu da li mora biti tako!😊

lanica je više toga napisao/la pa ne znam na što mislite ali povlaštena dionica je podcjenjena no burza je burza (HR)

lanica je više toga napisao/la pa ne znam na što mislite ali povlaštena dionica je podcjenjena no burza je burza (HR)

I ja sam to govorio već 100 puta, ali Lanica me svaki puta uvjerava da nije tako.
Pokušajte se sad Vi boriti s njom !

Plinio kupuje ili prodaje?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Sumnjam da Plinio prodaje. Živo me zanima tko kupuje?

Odobrite zahtjev za prijateljstvom, da Vas možemo čitati prije odobrenja administratora! Hvala!

Kakav Plinio..pa ovim tempom najmanje dvije godine bi mu trebalo da dobi zacrtano..po meni i ako bude sta nece ic redovnim putem

cijena redovne malo srušena i odmah promet 2.019.861,56 kn + 1,73%

nedugo sam u globusu pročitao da grčka ima oko 350 hotela s 5*
hrvatska ih ima 31 hotel s 5*
svojedobno je u Jlistu pisalo s bombastičnim naslovima:u sljedećih 10 godina dolazi veliki kapital u turizam
hrvatske a ne uspijevamo dovesti kapital ni u Maestrale,Imperijale Rab a ACI-a čeka a država se ne javlja
a da ne govorimo o Brijunima pa spominjemo neki Muzil u Puli.Hrvatske službe pune su nesposobnih uhljeba.Fale nam strane firme koje bi ušle u projektno građevinski biznis no građevinska turistička zemljišta
su u rukama ljudi koji su pitaj boga na koje načine došli do njih a ne rješava se turističko zemljište a ni pdv u turizmu
Adris/maistra je to dobro snimio i gradi hotele s 5*u Rovinju i Zagrebu

New Report

Close