ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@fahrudin, dobro je , za danas je među nama konverzacija off .

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zauvijek je off.

neka bude tvoja volja ,ali i da ne zamaramo ostale kolege sa našim prepucavanjem ….

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Opet blok transakcija kao i zadnjih dana na povlaštenoj – 10 000 komada po 365 kuna.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

tako je. jućer i danas sveukupno 3 ovo postaje bitka za dionice .

da ne zamaramo ostale kolege sa našim prepucavanjem ….

Bez brige budi. Ima i ona opcija IGNORE! Ja sam ioanko od vaše rasprave čitao samo što je jedan pisao. Drugi je na ignire. [emo_smijeh][emo_namigusa]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Dali AV dobro ili loše vodi ADRIS je na dioničarima da ocijene
postoji GS pa neka ga smijene

Čitam ove rasprave na ADRISu i ne mogu se načuditi: ili vas je puno novih na TK ili imate tako kratko pamćenje? Pa AV je od 2004. na ovamo spržio milijarde dobiti od duhana na projekte koji su uglavnom stvarali gubitke. Dokaz vam je i cijena dionice koja je koncem 2004. bila identična današnjoj. Pa i nama neukim biznismenima je bilo jasno da je avantura u Iranu osuđena na neuspjeh. Kao i bacanje novca u obveznice NEXE odnosno poklanjanje svom pajdašu Ergoviću koji je osiromašio male dioničare tvrtki koje je preuzimao. Gledajući lik i djelo AV sa povijesne distance može se konstatirati da je bio umješan trgovac kada je s druge strane bila država RH. Međutim u svim ostalim trgovačkim poslovima bio je ispodprosječan i loš.
Ukoliko AV ima drugačije mišljenje o sebi, ja mu savjetujem da pokaže svoju umješnost i dobro unovči svoje dionice Adrisa. Ogroman novac koji će za njih dobiti neka upotrijebi za osnivanje Adrisa II pomoću kojeg će puku pokazati kakav je u stvari biznismen: sposoban ili ne.
Ovo cmizdrenje od jučer, je vrlo neukusno i govori da si AV uzima pravo da kuka i govori u ime svih dioničara a koliko ono % ADRS-a ima?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Koji su to projekti od 2004 koji stvaraju gubitke?Maistra,Cromaris,CRO?
Da Iran je bio promašaj(naravno forumski znalci su to odmah znali)vrijednost investicije kao prvo nije 40 nego 30m eura, zbilja strašno,posebno zato jer je to bio JV sa Iranian Tobacco Company.Znači su dijelili troškove ulaganja,ali neka je i tih 30m,to je oko 225m kuna,recimo manje od pola neto dobiti za 2012g.Nije dobro ali nije ni bog zna što.
ADRS si je to mogao priuštiti.Osim toga kako god radila tvornica njen je udio dobro naplaćen kod prodaje TDR-a.

"Only dead fish swim with the stream"

Forumski znalci sve znaju, pogotovo jel neki projekt osuđen na propast ili uspjeh. Zato svak vodi po jedan Adris. [emo_smijeh]

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

ADRS si je to mogao priuštiti.Osim toga kako god radila tvornica njen je udio dobro naplaćen kod prodaje TDR-a.

Ma nemoj. A 2006. za TDR je bilo nuđeno 450 kn po dionici a Ante to posprdno odbio. Deset godina kasnije se 230 kn/dionici proglašava uspjehom. Takve stvari (čitaj: promašaji) se nikada ne zaboravljaju. Ma već mi je dosadilo svakih par mjeseci stavljati linkove na te nemile događaje iz povijesti ADRIS-dioničarstva. Svega toga je Plinio itekako svjestan i potpuno je u pravu kada traži da AV časno odstupi. Za sljedeću Skupštinu zna se tko će dobiti punomoć za mojih x000 R-komada

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Jel će bit brzo ta skupština?

New Report

Close