Kakva registracija kod Adrisa, pa zar neide to preko SKDD?
Da li je ministar Lalovac tzv. tehnički ministar, ili netko drugi jučer najavio smanjenje PDV-a na svježu ribu, negdje sam to pročitao jučer, ima netko da nađe to i digne nam malo temu, situacija je očajna, kupiš dionicu dobiješ 15 % dividende, cijena padne čak i ispod ulazne cijene,pa možeš dokupiti,pa opet poraste pa sada opet imaš veću cijenu nego si platio dionicu prvotno + kasniji eventualno dokup,i još 15 % dividende na računu … kolega hasanfefer mora da je na infuziji [emo_namigusa]
Još će i kolega, zaboravio sam mu nick koji je prigovarao jer je ušao na 420 sa cijelim portfeljem uskoro biti na nuli, ako nije prodao po 330 naravno, kako bi netko rekao I love this game..
lp
Kolega hasanfefer, molim vas nemojte da dioničarima Adrisa savjete dijele oni koji su sve izgubili na bluechipovima poput Diokija i sl.
Jednostavno nije primjerenio, da ne kažem da je neprimjereno.
lp
Kolega hasanfefer, što se uzbuđujete, nije mi intencija bila da vas uzbudim, već da dođemo do članka ako postoji vezano za smanjenje PDV-a na svježu ribu kupus brokulu i sl.
lp
Nisam baš ljubitelj Adrisa niti predviđanja exponiranih analitičara ali ako bacite pogled na P/B kod turista tada mi ona prognoza Erste-a za ADRS-R izgleda sasvim realna i dostižna u relativno kratkom vremenu
adris/cromaris
Lalovac: ‘PDV pada na 13 posto za namirnice kao što su jaja, riba, med i krumpir’
pametna odluka za ribu koja će postati dostupnija stanovništvu a i našim gostima
koji dolaze sve više u Hrvatsku i popunjuju naše hotele
adris/maistra
dali žele samo ACI ili ….
http://www.seebiz.eu/uskoro-natjecaji-za-privatizaciju-imperijal-rab-jadran-hotele-makarska-i-hotele-maestral/ar-119501/ [seebiz.eu]
izvor današnji poslovni
CROBEX-prosječni p/s u ovom trenutku iznosi 0,80 a prosječan p/b omjer je 1,1
Prema tim pokazateljima HR.DIONICE su u odnosu na prihode 65% povijesnog prosjeka
Knjig.vrijednost p/b trguju se na oko 50% prosjeka.
SVJETSKI prosjek za 20.g.p/s iznosi 1,20 a p/b omjer je 2,30
http://www.mojedionice.com/dionica/ADRS-P-A
ADRIS se do nedugo trgovao na razini keša koji je imao do 1.10.2015.
ADRIS p/s 1,10, p/b 0,73
Adris/maistra/co/cromaris +keš+keš od Bata.To je financijski top,banka i fond
i diverzificirano:nekretnine/turizam,kvalitetna riba i školjke,uz vlastito osiguranje
adris p/e 15,13 a prema poslovnom nedugo napisano Crobex je negdje na p/e 24
Poštovani igrač je napisao da je tehnički ulaz na 300 kn a kad će to biti?
ULJANIK d.d.ima narudžbi za 1 milij.eura
1. CROATIA OSIGURANJE D.D. 333.332 9,93%
9. ADRIS GRUPA D.D. 83.000 2,47%
A.PLOVIDBA-brodari su već godinama u krizi i još se ne vidi oporavak.Dali će
morati prodavati i pozicije u uvali Lapad nakon što su prodali GHImperijal
1. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./CROATIA OSIGURA… 148.349 10,63%
9. PBZ Croatia Osiguranje OMF kat. B 24.698 1,77%
HPB-u dokapitalizaciji učestvovao i Adris/Agrokor/euroherz….