Pa nece se svaki dan micat gore po 5%…ljudi nije ovo kladionica nego ulaganje u buducnost. Znam da se svima zuri obogatit ali ne ide to preko noci. Dobra turisticka sezona je pred nama, CO se restrukturira, a i premije rastu, Cromaris krenuo zaradjivat…strpite se malo.
Ako vam ide presporo okusajte srecu na gradjevinarima i brodarima sa manjim dijelom novca.
Pa nece se svaki dan micat gore po 5%…ljudi nije ovo kladionica nego ulaganje u buducnost. Znam da se svima zuri obogatit ali ne ide to preko noci. Dobra turisticka sezona je pred nama, CO se restrukturira, a i premije rastu, Cromaris krenuo zaradjivat…strpite se malo.
Ako vam ide presporo okusajte srecu na gradjevinarima i brodarima sa manjim dijelom novca.
Točno tako. Ovo je za strpljive ali sa sigurnim prinosom, kao banka u najboljim danima. Što se Adrisa tiče, situacija se popravlja svakim danom, uvjeren sam u
pozitivna kretanja kod COS, o Maistri i Cromarisu nije potrebno ni govorit!
Čini mi se kao da se nešto pojavilo na obzoru da poplaši ove koji hoće ispod 400 i onda je nestalo… dobro je, ima se municije još [emo_smijesak]
12% + na to prirez % koji ovisi o prebivalištu
I na to ode preko 5 kn!
Sad više nije neoporeziva ni 1 kn, tj više nema porezne olakšice.