ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Netko je spominjao i da je ADRS u velikoj mjeri amortizirao TDR, pa se očekuje velika dobit. 😉

strategija,planovi
http://www.seebiz.eu/adris-sa-svjezim-kapitalom-u-pohod-na-triglav/ar-112794/

mislim da bi ipak za državu i za adris bio posao ulazak adrisa u ACI a vjerujem
da je to i Vlahovićeva/adriseva želja.ACI marine nikako nebi smjele biti u stranim rukama.Hrvatska obala mora ostati hrvatsko vlasništvo.
Po meni u ACI moraju ući fondovi,adris i u budućnosti građani kao ulagači

Pisanje državne revizije da CO-a nije bilo na Saboru da se ta kupnja odobri i da
to nije po zakonu za mene je pomalo čudna jer SDP-a ima većinu u Saboru pa bi to bila samo bespotrebna formalnost.

Analiza Blogera i još nekih da će sada fondovi i ulagači prodavati Adris je vjerovatna ali prema daljnjoj strategiji Adrisa trenutno po meni nema bolje
investicije oa adrisa na ZSE

Koliko još ima PBZ?

u ovoj državi sve je normalno i nije normalno privatizirano. Po g.Mariću
nije po zakonu privatizirana CO-a a po meni trebamo poništiti cijelu privatizaciju od Agrokora,Gucića,Kutlea

Prodaja Croatia Osiguranja došla pod upitnik?

ne zaboravimo da Adris/CO.-a ima udjel u Uljanik iz Pule pa po prijedlogu jednog
igrača sa foruma je najbolje brodogradilišta preseliti u Rijeku(plan) a na prostoru današnjeg Uljanika izgraditi mega marinu.
Puno se toga može pokrenuti kada se ima novaca ali najveći problem svakom
napretku su političari koji imaju svoje interese

Slučajno sam bacio pogled na naloge na ADRS-P-A i skoro nisam pao sa stolice.
Ne sječam se da sam ikad na toj dionici vidio tako “šupalj” bid – u prvih 10 naloga jedva 40k kn?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

…i upravo ih je netko pozatvarao prema dolje …

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Naši investitori procijenili su da je BAT premalo platio TDR.

Meni je ADRS vrijedio više s TDR-om nego s kešom.
Mislim da se na duhanu zarađuje više nego na kamati!
A još ako uzmemo u obzir rizik novih investicija i trošak restrukturiranja toga što će akvizirati….

Naši investitori procijenili su da je BAT premalo platio TDR.

Nema tu investitora, u povlaštenoj, tu su drek-fondovi… Zato dionica i je na razinama na kojima se nalazi dan nakon objave odlične direktne strane investicije u hrvatsku privredu.

Eventualni investitori su u “skupoj” redovnoj dionici i zato ona nema veze sa svojom sestrom blizankom.

Još će cijena patiti, sve dok PBZ CO ne iskrca što iskrcati mora. Dugo toplo ljeto… Po najnižim cijenama!

Je,a meni je 50 kn isto vrijednije od 100 kn zato što mi ih je lakše nositi u džepu.

Kako je Adris vrjedniji sa TDR-om nego sa časnom u banci kad je TDR stagnira?!

Rekao bi da ovdje nema neke akcije dok PBZCO ne proda, a rekao bi da mu je ostalo još kojih 130k komada…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close