ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije mi jasna ova cijena povlaštene dionice, odnosno ovolika razlika u cijenama redovne i povlaštene.
pa zar ovo ne vrijedi više??

p.s. krcat sam i redovnih i povlaštenih dionica 🙂

Očito da P-A mora na 300,00 kuna….nema druge…

nema veze, spremno je čekam s kešom da se dodatno nakupujem 😉

A ja mislio da povlašteno znači nešto dobro. Zasada se osjećam izvlašteno…

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

plavi,

Zato jer im nitko nije htio prodati…na ponudi su uspjeli skupiti samo 30 000komada pd PBZ/CO fonda po cijeni od 358kn , nitko drugi im nije htio prodati p toj cijeni. E sada zasto je taj fond nakon ponude nastavio prodavati na burzi nizim cijenama nego su mogli dobiti od Adrisa je misterija. Vecinu dionica R serije koje su uspijeli kupiti putem ponude su kupili od istog toga fonda. Ocito je da su ostali ulagaci cijenu ponudenu od Adrisa smatrali preniskom.

A je li vam možda palo na pamet da je Adris taj koji je odbio kupiti ponuđene količine ? Jeste li uopće pročitali poziv na otkup dionica i vidjeli što tamo piše ? Onoliko ograda od kupnje nije viđeno od Guantanamo Baya. I ako je tako, to je samo dokaz koliko vrijedi P u glavama (sadašnje) Uprave

Također je vrlo znakovita ova objava ponude postojećih dionica (sadašnjim) zaposlenicima. Još nije javno objavljen ključ po kojemu će biti nuđene, ali nije nemoguće da je tu borba za svaku slobodnu dionicu R bez da se (zasad) nešto divlja po burzi ..

prema Icapitalu adris ima potencijal
http://www.seebiz.eu/ht-ina-i-adris-s-najvecim-potencijalom-za-preuzimanja/ar-110132/

meni se čini da zbog ove situacije s adris-p trpi cijela burza.Adris nije na cijeni gdje bi ga i mali dioničari prodavali pa se nema novaca za ulazak u druge dionice koje izmiču
ili su kupljene u manjim količinama jer nam svima fali očekivani adris-p na višim cijenama
Drugo su očekivanja i čuvanje određene količine dionica za prodaju kod TDR-a
misterija oko prodaje fonda pbz/co sada po 330 kn …

umjesto da imamo dodatne novce za kupnju drugih dionica sada trebamo dodatne novce za dokuo adrisa po 300 kn dobru su nam pušku složili
sada buju i novi ulazili pa bumo na koncu svi u adrisu,ha,ha,ha

ma lako meni za Adris, koji će se kad-tad početi adekvatno valorizirati, samo se čeka neki podstrek općenito na burzi..
Mišljenja sam da se isplati sada više kupovati povlaštenu nego redovnu dionicu..

garavo
ovo što ste Vi napisali je stvarno garavo pa ne razumijem ništa pa Vas molim da malo pojasnite ovo:
I ako je tako, to je samo dokaz koliko vrijedi P u glavama (sadašnje) Uprave

Također je vrlo znakovita ova objava ponude postojećih dionica (sadašnjim) zaposlenicima. Još nije javno objavljen ključ po kojemu će biti nuđene, ali nije nemoguće da je tu borba za svaku slobodnu dionicu R bez da se (zasad) nešto divlja po burzi ..

lijepo Vas molim malo nam još pojasnite situaciju

adris povlaštena dionica:

http://zse.hr/default.aspx?id=44101&index=CROBEX10 [zse.hr]
U Raiffeisenu očekuju osam posto rasta indeksa CROBEX10 u 12 mjeseci
http://www.poslovni.hr/burze/dok-regija-buja-zse-kopni-ali-crobex10-cekaju-bolji-dani-294639 [poslovni.hr]

ADRIS-P u Crobexu ima težinu 14,08% i ne može se dogoditi da bi crobex10 rastao a da ne raste adrs-p a prodaja TDR donijeti će 2/3 milijarde kn
i nova preuzimanja za Grupu Adris

adris ima potencijal 3,5 milijardi kuna pa kaj bu tek kada proda TDR i još nešto
što mu nije u njegovoj viziji poslovanja(tisak,hrdh,i još neki)
dečki to bu financijski top

@plavi01
Kada proda TDR možda onda će imati onda manji potencijal jer će mu EBITDA biti manja?

New Report

Close