Ovdje svi sigurni da će TDR skupa sa Istragrafikom Hrvatski Duhani Opresa Rovita i Inovine sigurno biti prodani, velika vjerojatnost al tko to može garantirat, nije da je TDR neka udavača više
Mislim dala bi se ona prodati al Vlahović je tvrdoglav oko toga da proizvodnja ostaje ali to sigurno i je glavni kamen spoticaja mogućim kupcima tako da tu može bit svašta još
A i ako šta bude bit će krajem godine tako da pomalo… 🙂
Prije mjesec dana razmak između R-A i P-A bio je 4%, a sada je 20%?
Je li mi promakla neka vijest?
Nema tu nikakve vijesti, sve su to dionice jedne tvrtke i nema razloga za ovoliku razliku.
Baš me zanima dokle će tako, R-A već dugo nije bio skuplji, a P-A jeftiniji.
Vlaho dobio nagradu za vrhunskog menadžera u Europi
U trezoru ima R-dionica pa bi mogla biti i nagrada u dionicama tako da malo podeblja udjel u vlasništvu.
mali dioničari će vjerojatno imati kao i uvijek mršavu dividendicu
nebi bilo i loše da ih podjeli i radnicima pošto dionice su dobili stariji radnici koje u TDR-u možeš nabrojat na prste, ovi koji su 20 godina na ovamo u firmi ih nemaju a puno su doprinjeli, pogotovo kad se tvornica selila u Kanfanar, to je bilo jako stresno vrijeme
Svejedno kako bilo al sebi ih neće podjelit sigurno iz jednostavnog razloga što je pun ko brod i njemu novac više nije izazov, njemu je sad najbitnije da proizvodnja ostaje da ne bude on taj koji je zatvorio, ipak je TDR i stvorio Adris grupu iako TDR danas čini samo 9% ljudstva u Adrisu, znači motor cijele grupe,
Novi vlasnik će ionako gledat čim prije zatvorit jer njega će isključivo zanimat tržište a zbog sve manjeg obujma posla što zbog sve većih poreza što zbog sve manje pušača a radnici će ostat na cjedilu, a to zna i Vlahović tako da mu nebi bio u koži jer nema tu baš opcija nekih a najmanje bi bilo korektno da sebe još nagradi 🙂
prognoze nema ali ima ova
prodaja do imendana
http://icapital.hr/stocks/top10holders/QVR4Vk13PT0=
PBZ CO OMF – KATEGORIJA B
dozlogrdilo im biti u adrisu i pojačavaju udio u plag-r-a što možda potvrđuje
da o prodaji duhana u nacionalu i drugi intervjui su bili baloni jer omf se iskrcava po 358/335 kn.
Ova dionica ne opravdava očekivana očekivanja.Stroga kontrola i dalje.
Cijela uspješnost firme završava samo u redovnoj dionici.
Baš me zanima ova igra!
Kad već prodaje fond koji je mogao to isto prodati po skoro 10% višoj cijeni direktno Adrisu, ali ne, on to sad po malo prodaje na burzi, e to se zove igra bez granica!!!
Ili pak ima nekog svog kupca kojem je namjestio jeftin ulazak?
Prosudimo sami, jer drugog suvislog objašnjenja nema, osobito za ovoliku razliku između R-A i P-A.
dobro sam ja još prije nekih mjesec dana napisao da će igra trajati do imendana
http://icapital.hr/stocks/top10holders/Qmp0Zk9RPT0=
rasprodaja i dalje traje povlaštena na 330 kn