vjerojatno je glavna kvaka u tome što je bio zahtjev od 2 milje kuna minimalno i onda ovi ‘sitni’ sa manje od 2 milje kuna nisu mogli prodati adrisu i zato sad prodaju iz tko zna kojih razloga. Njih je puno više na P dionici nego na R dionici
i btw idealno za dokup ako nastave s ovim
Obično kad se ja odlučim za kupnju, cijena “pobijegne” gore. A ja sam naloge za kupnju postavio jučer!
Moj nalog je ujutro zadan na kupnju, nakon što sam se vratio iz Bile i doručkovao vidim da je u Ambisu ( nalog ).
Potražnja je velika samo su svi oprezni jer se ne zna dokle će i koliko ova 2-3 prodavatelja prodavati.
Čestitke “aktivnim” dečkima iz jednog ZB fonda koji prodaju ADRS-P-A siguran sam da su pronašli puno boljih prilika na tržištu.
lp
27.2.2015 358,37 358,37 358,37 Blok 1 33.000 11.826.210,00
33 000 komada prodano u bloku po 358,37 kuna, a sad se za manje količine trguje po 340?! Ne bi li cijena za veću količinu trebala biti manja,a za manju veća?
Mislim da će se uskoro ovdje cijena ispraviti.
Blok mora biti 2 milje kuna,Adris ima još hrpetinu love za te iste,ali lakše je ovako lagano urušavanjem što ne mora biti tako loše jer mi to izgleda kao distribucija određenima, pa će samim time i blokove odraditi na 33X ili 34X, koga briga i tako nije njihova lova
Sad je jasnija situacija…
Raspon cijena po kojoj će DRUŠTVO kupovati vlastite povlaštene dionice (ADRS-P-A) je od 358,37 HRK (što predstavlja prosječnu tržišnu cijenu dionice ostvarenu na dan 23.02.2015. godine na Zagrebačkoj burzi) do 322,53 HRK (što predstavlja prosječnu tržišnu cijenu dionice ostvarenu na dan 23.02.2015. godine na Zagrebačkoj burzi umanjenu za 10%).
Sad je jasnija situacija…
Raspon cijena po kojoj će DRUŠTVO kupovati vlastite povlaštene dionice (ADRS-P-A) je od 358,37 HRK (što predstavlja prosječnu tržišnu cijenu dionice ostvarenu na dan 23.02.2015. godine na Zagrebačkoj burzi) do 322,53 HRK (što predstavlja prosječnu tržišnu cijenu dionice ostvarenu na dan 23.02.2015. godine na Zagrebačkoj burzi umanjenu za 10%).
Pa vidi se da majstori ne žele blok,za sada, bolje ovako lagano, ima da nam mirovine idu u nebo[emo_smijeh]