ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo sad daje smisao kupnji dionica, ako im žele dići cijenu bilo bi najbolje da ih ponište.
Dokup ili ne?
Ja sam već debelo unutra i meni je samo pitanje na kojoj cijeni prodati i treba li prodati sve. Target iCapitala je bio od 430-470 Kn ovisno od vrste dionice (R ili P serija) i to prije ovog otkupa i bez prave informacije o cijenu duhanskog dijela. Tako da prostora za dokup sigurno imaš ako si u cash-u.

[color=black]Kad bi sve pameti svijeta na pijacu iznijeli svatko bi kupio opet svoju.[/color]

Ima smisla..sacekajmo jos koji dan..pa vidit neobvezujuce..
ja sam in od 270..
Ako do sad nisam prodao onda ni necu do prodaje tdra

A BALVANA!!! :) :) :)

U svakom slucaju na ovoj zabokrecini po meni trenutno best buy..zbog svega..
Imam dionice adrs I ovo nije nagovor na kupnju ili prodaju..
za sve ostalo obratite se svom financijskom savjetniku ili tako nekako..
mislim da je tako na blogu..

A BALVANA!!! :) :) :)

H-kateorija B i 26.2.15 prodavao adris-p i r

Kada će se objaviti neobvezujuće ponude.
Također sam uvjerenja da ova dionica ima ogroman potencijal rasta kojeg amortiziraju mirovinski fondovi..
Općenito, bolja P (povlaštena) ili R (redovna) za dokup?

Također sam jako unutra!

Transakcije bi se trebale provesti nakon zatvaranja knjige naloga , a to je po planu u 14h danas. Trebalo bi se vidjeti na burzi kao OTC promet ako se ne varam.

...

svi koji prodavaju adrisu vjerojatno trebaju lovu vjerojatno za neki IPo

dali su obavljene transakcije ima li netko info

Vidi se, OTC promet trenutno na 280 mil.kuna.

http://icapital.hr/news/newsItem/QldFRUpnSjBVM0FBT1FvbFVTTlFKUXQ0QVNKV0tBWXRCaUFKTVFZdFZUZ0ZkQVY5Q0d3QllneG1WV0pYSUFFK1hDc0xKUUU5Q1hnQWRBQXNWamtDT2xKakNtb0tPZ0l4VkdOV09WbHJWeThGUFFSbUFqUlROQUE3Q2prPQ==

I nekužim ovoga koji je zakucao na 251? Po meni bi sad trebali rast brutalno?

Mislim na 351.

Netko zakucao, big deal…

Očito je da mirovinci ili tko god ponuđenu cijenu od 358 kn smatraju preniskom. Što dalje, hoće li uprava ponuditi više?

New Report

Close