ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

e sad što misle učiniti s kupljenim dionicama, podjeliti upravi ili poništiti ili ostaviti da se kisele.

pa tko će im prodati dionice??!! cijena na burzi je veće od njihove postavljene!!

da, to se i ja pitam, iako su za gornji limit postavili prosječnu cijenu od jučerašnjeg dana..Po ovome ispada da oni očekuju pad cijene, al mislim da se to neće dogoditi!
Vjerojatno će im prodati neki mirovinski fondovi koji u blok transakciji mogu prodati veliku količinu.Mali dioničari ne vjerujem!
A na koncu, možda ih i ne skupe dovoljno, ovo je ipak samo poziv!

pa tko će im prodati dionice??!! cijena na burzi je veće od njihove postavljene!!

očito očekuju veće blok pakete i to po manjoj cijeni od burzovne

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

ne očekuje nego traže minimalni iznos je 2 milje kuna.

@ceha
ti misliš da ziheraš adris sve to radi na slijepo, bez da je sve već s nekime načelno dogovorio? kako da ne… [emo_smijeh]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

pa naravno da ne rade na slijepo i da je sve dogovoreno, vjerojatno i cijena [emo_smijeh]

zato i jesu dani takvi uvjeti

samo da ne otkupe dionice od managera ili članova uprave pa da im onda opet podijele iste dionice kao nagradu za uspješan rad??

http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=ADRS-R-A

a možda i drugi igrač koji je otišao iz adrisa hoće nešto prodati
a možda otpremnine za dioničare TDR žele biti u dionicama adrisa

da, to se i ja pitam, iako su za gornji limit postavili prosječnu cijenu od jučerašnjeg dana..Po ovome ispada da oni očekuju pad cijene, al mislim da se to neće dogoditi!
Vjerojatno će im prodati neki mirovinski fondovi koji u blok transakciji mogu prodati veliku količinu.Mali dioničari ne vjerujem!
A na koncu, možda ih i ne skupe dovoljno, ovo je ipak samo poziv!

Ne kužim logiku, ako očekuju pad zar onda nije bolje pričekati pa kupiti jeftinije?
Pitanje je što Adris misli učiniti s tim dionicama i ima li to neke veze s predstojećom prodajom duhanskog dijela.

[color=black]Kad bi sve pameti svijeta na pijacu iznijeli svatko bi kupio opet svoju.[/color]

Vaš link …

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Kolega alfa, ispričavam se na pogrešci, krivo sam napisao..
Prema članku s tportal.hr izgleda da je prodaja već gotova stvar, očito će se cijena nabildati..dokup??

New Report

Close