ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nisam baš verziran ovdje, kolega. Što ste htjeli reći s tim?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Izvrsno izvješće, čak me i iznenađuje koliko je dobro uzimajući u obzir povećane troškove za restrukturiranje Crosig, povećana ulaganja.. Defintivno je ovo perjanica na ZSE

Izvrsno izvješće, čak me i iznenađuje koliko je dobro uzimajući u obzir povećane troškove za restrukturiranje Crosig, povećana ulaganja.. Defintivno je ovo perjanica na ZSE

Da, imeni se ovo činilo na prvu kao dobar ulet, žao mi je što nisam prije. Znači, restrukturiranje CROS-a je gotovo i sad idemo dalje, prodaja duvanskog dijela itd.
Ništa, ide nalog na 450 pa neka se kiseli.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

rasprodaja adrisa.za što ovima treba lova

ADRS-P-A
20.02.2015
PBZ D.D. (02535697732)
3. 3. -1.650 424.966 6,26 %

PBZ D.D. (02535697732)
4. 4. -719 314.411 4,63 %

HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)/PBZ CO OMF – KATEGORIJA B (99318944138)
7. 7. -618 194.990 2,87 %

ADRS-R-A
20.02.2015

%HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D. (14036333877)
9. 9. -245 202.329 2,10 %

rasprodaja adrisa.za što ovima treba lova

Kolega plavi01, ja ne vidim nikakve rasprodaje. Količina povlaštenih dionica unutar top10 smanjena je za svega 0.03% u zadnjih mjesec dana, a unutar top10 redovnih izdanja za 0.07%.

Al dobar Vam je komentar; navukli ste me da pogledam promjene dioničara [emo_namigusa] što rijetko kada radim.

LP

perkon

pa ja to napisao onako za petak pa i prodano je 3000 kom

http://www.zse.hr/default.aspx?id=56339

Adris je pripremio program otkupa vlastitih dionica. Dobro zvuči.

Ako ce ih ponistavati zvuci odlicno.

Bravo!
Svi koji misle prodati po ovim cijenama sada to mogu ( mislim da veće igrače tipa CO obvezni ).

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

http://www.intercapital.hr/upload/ADRSpoziv-HR-final.pdf

izgleda da prodaje u petak nisu bile bez veze

Kupnja će se odvijati blok transakcijama…pročitajte malo bolje…[emo_palacd]

A BALVANA!!! :) :) :)

@bearg
ti si pročitao, a ovi drugi ostali su na naslovu [emo_zloban]

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

New Report

Close