Nazovi ih, ima broj na webu. Trazi Ersiliu Dodic. Ili njenu kolegicu. Nemam njihov email pri ruci. One sredjuju sve ako ima problema s brojem racuna ili isplatom.
auuuuu… tko će se sad tu snaći?!? 😉
ovih 7 milijardi kuna ostalih dugoročnih i kratkoročnih obveza su nekakve predviđene isplate na osnovu premija osiguranja?!
mislio sam da ovo nikad neću reći ali što prije prodati duhanski biznis, mogao bi uskoro početi štetiti poslovanju [emo_smijeh]
ceha, treba im vjerovati da jako dobro znaju što rade… šuška se o tim kinezima i prodaji 30% TDR-a, ali oni i dalje u BiH i srbiji povećavaju udio pa valjda računaju da i nije neka hitnost riješiti se duhana… čekaju…
a i inače možda malo previše čekaju i mogli su s tim milijardama čuda napraviti, al eto – svi su izgledi da ni ovako ne bude baš loše… pogotovo s obzirom na cijenu dionice.
Cromaris ja lani imao porast prihoda od 30% na oko 200 mil kn. Do 2020 planiraju poduplat kolicinu prodane ribe. Uz poskupljenja mogli bi dogurat do 450-500 mil kn prihoda
Imate clanak u vecernjem
zvao sam ih i gospođa mi je dala mail na koji sam poslao sliku osobne i broj računa. dividenda sjela drugi dan….
Cromaris ja lani imao porast prihoda od 30% na oko 200 mil kn. Do 2020 planiraju poduplat kolicinu prodane ribe. Uz poskupljenja mogli bi dogurat do 450-500 mil kn prihoda
Imate clanak u vecernjem
Koliko je Cromaris izvozio na Rusko tržište?
Ne puno. Oko 25% prodaju u RH,ostatak izvoze. Nisu rekli koliko tocno u koju zemlju izvoze ali po ovom bi rekao da im Rusija nije trenutno među bitnijim trzistima.
“Više od 70 posto izvozimo, a najznačajnija tržište nam je Italija, ali i Poljska, Njemačka, Austrija, a otvorili smo i Francusku gdje u budućnosti vidimo veliku perspektivu – rekao nam je Goran Markulin dodajući da je prepoznato da Cromaris nudi najkvalitetnijju ribu iz uzgoja brancina i orade.”
Adris uplatio sredstva za dokapitalizaciju Croatia osiguranja
Adris-maistra kupila hotel Hilton 5 zvjezdica u Dubrovniku a gradit će i tri nova hotela.Porast proizvodnje ribe u Cromarisu.Cigarete još uvijek donose keš.
Udjeli u dionicama brodogradilišta ULJN-r-a i Atpl-r-a
Žele i ACI_.Kako gospodare zaslužili su i da ga dobiju.
Svaka čast Valamaru ali po meni dionica godine će biti Adris