ADRS (Adris grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ADRS (Adris grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dobra prilika za kupnju…

pa ovo pada kao da je ex.div.day? mozda ljudi ne znaju? ljudi jucer je bio ex.div.day na ht ne na adrisu, boze, boze moras ljudima sve objasnit[emo_smijeh][emo_namigusa][emo_palacg]

Mislim da cijena pada jer nema potražnje, a potražnje možda nema jer se čeka da se vidi kakav će biti rasplet oko prodaje velikog udjela ADRS-a kojeg ima Croatia osiguranje OMF-a, kako u redovnoj tako i u povlaštenoj dionici, a koji moraju prodati do rujna sve ako me sjećanje ne vara.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@plavi
sve pet samo nije mi jasno zasto nema potraznje u ostalih 99% dionica na zse, da I kod njih netko ne prodaje veci udio ili slicno? nema sve ovo skupa veze sa stvarnoscu ni sa mozgom ni sa fundamentima dionica

@plavi

sve pet samo nije mi jasno zasto nema potraznje u ostalih 99% dionica na zse, da I kod njih netko ne prodaje veci udio ili slicno? nema sve ovo skupa veze sa stvarnoscu ni sa mozgom ni sa fundamentima dionica

Umjesto da ste sretni zbog toga vi se žalite.Pa to je prilika za kupiti jeftino dionice.
Sa popriličnom količinom casha čekam i mjerkam određene dionice, što dulje bude ovakva situacija, to bolje, cijene bi se mogle dodatno korigirati.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

@plavi
he,he,he kolega ja sam jedan od onih staromodnih tj. volim kada cijene idu gore a sve dok se ne legalizira short selling na zse ne vidim kako je moguce zaraditi na padu cijene jer kad cijene padnu I ti kupis one dodatno padnu I razvesele te jer ti I onda dodatno kupis pa sve tako do nule koja se valjda smatra ultimativnim uspjehom[emo_namigusa]

kakvo intenzivno trgovanje ovdje da ti se zavrti u glavi[emo_palacd]

jel se planira kakva dividendica ?

bocvana, da… 7 kuna kao i inače
http://mojedionice.com/fund/KalendarDividendi.aspx

hanfa izdala rjesenje o odobrenju objavljivanja ponude za preuzimanje[emo_namigusa]hajde da se I ta saga privede kraju[emo_palacg]

problem vlasnistva dionica Adrisa od strane Croatia Osiguranje OMF-a i nije bas malen.
Ako prodaju fondovima vjerojatno ce smanjit potraznju fondova za kupnjom Adrisa na trzistu.

Ali i ptanje je po kojoj ce se cijeni moci rijesiti dionica, i sto ce onda kupac raditi s njima (kupit po nizoj od trzisne i onda prodavat na trzistu??)

svejed, imate jako čudno rezoniranje.
ako sam dobro gledao po r i p, radi se o nešto manje od 4% adrisa.
kao prvo, uvjeren sam da interesenata za 4% adrisa ima.
kao drugo, zamislite kud bi ti interesenti otjerali cijenu da idu 4% adrisa kupovati na burzi?!!
kao treće, trejderski rezonirate… što će kupac s tim dionicama?… držat će ih.

izvoz cigareta u Srbiju po povoljnijim stopama od 1.7. pise business

New Report

Close